Pluspunten

Fijne service en prettig dat je zonder kosten het bestelde product bij het dichtstbijzijnde filiaal kunt ophalen.

Ik zou het fijn vinden als je het product sneller op zou kunnen halen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle bezorging

Pluspunten

Je kunt een bestelling in delen laten komen als er iets niet op voorraad is of niet, je hebt hier zelf een keus in dat is fijn. in de winkel zijn wij erg goed geholpen

in de app je bestelling kunnen zien en volgen zou fijn zijn

4 stars: good service, well treated

Positive

Top product, gebruik het merk al jaren. soepel, sluiten mooi aan. prettig draagbaar

Pluspunten

Snelle levering! Fijn dat de spullen in delen worden verzonden als een product nog niet op voorraad is!

Gratis retourneren invoeren

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Hele snelle service , pakje was er zelfs tijdens de feestdagen na 1 werkdag al !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Webshop is prettig, ruime en verschillende voorraad (voor ieder wat wils), gemakkelijk online te bestellen en leuke kortingen.

Niet alle artikelen zijn blijkbaar meteen op voorraad, waardoor het lang duurt voordat je ze krijgt. Opzich geen probleem, maar een notificatie van hoe lang het nog ongeveer kan gaan duren zou prettig zijn. Nu zit je vaak gewoon twee of drie weken te wachten totdat 3 verschillende artikelen die je in 1 bestelling besteld heb los van elkaar geleverd worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede kwaliteit!

als je op de site zet voor 19:00 bestelt morgen in huis moet dat ook zo zijn en niet pas 2 dagen erna!

Pluspunten

Duidelijk bij het bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je je pakket ontvangt.

Pluspunten

De broek zit lekker en is elastisch! Mooie stof en goede kwaliteit.

De broek is een beetje te kort.

Pluspunten

Snelle service, betrouwbare webshop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heb nu 3 dingen besteld en heb er nu nog 2 dringen binnen en allebei apart Dus tip laat alles in 1 doos binnen komen en niet apart!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment en goed geprijsd

Laten weten dat een zending in delen word gestuurd , scheelt een hoop telefoontjes!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb een maand moeten wachten voor een bestelling die de volgende dag bezorgd zou worden. Na 3x bellen en mailen eindelijk pakket ontvangen. Ik vind het echt niet erg als een pakket niet op tijd geleverd kan worden maar hou iemand op de hoogte. En als je belt niet steeds vertellen wordt morgen verzonden. Blijf bij de waarheid dan wordt alles beter geaccepteerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt

Kwaliteit van de rijbroek vind ik niet erg goed. Binnen 10 min lubbert hij rond mijn billen

Pluspunten

Snelle en goede service. Product bevalt erg goed. Netjes geleverd in een dichte doos en plastic om het product heen.

Pluspunten

Goede grip, lekker warm. Zeker aan te raden.

Ik debk dat ik ze voor de zomer te dik vind om mee te rijden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de handschoenen zijn super

maar 3 weken levertijd is wel heel erg lang

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice reageert redelijk vlot

Foto's van de producten moeten gelijk zijn aan het geleverde product. In mijn geval was de foto verouderd en ontving ik een product dat niet overeen kwam met de afbeelding.

2 étoiles: pire que prévu

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik wacht al 12 dagen op mijn bestelling die op voorraad zou zijn. Kan dus niets beoordelen alleen dat ik, zoals vaker bij Divoza, de levertijden zeer slecht vindt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had jophurs in maat 37 besteld en ik kreeg laarzen in maat 39. Hier ging iets helemaal mis.

Pluspunten

Ik kan nog been beoordeling given. Het is een Kado voor onze kleindochter die 21/1 jarig is.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek