Prima ervaring

Vest is zoals beschreven, word netjes op de hoogte gehouden wanneer het op de post gaat

Volgens de website worden de artikelen de volgende dag bezorgd wanneer je voor 19:00 uur besteld en de artikelen op voorraad zijn. Dit was helaas niet het geval.

Het pakket was voor 19:00 uur besteld, maar helaas niet de volgende dag geleverd. Dit beloven ze op de site wel. Gelukkig kwam het de dag daarna.

Degelijke beenbeschermers, ter vervanging van hetzelfde merk

Perfecte pasvorm voor onze D-pony, sluiten goed Caan, velchro is top

Degelijke beenbeschermers, ter vervanging van hetzelfde item

Sluiten goed aan, perfecte pasvorm boor D-pony, velchro is top!

Degelijke beenbeschermers, ter vervanging van hetzelfde item

Sluiten goed aan, perfecte pasvorm boor D-pony, velchro is top!

Ik kende dit bedrijf niet, maar mijn bestelde boek was snel in huis, prima service.

Goed en snel geholpen

Zondagavond laat wilde ik online laarzen bestellen met een kortingcode. Deze werkte niet. Vraag gesteld op de chat en meteen antwoord! Ze hielp me super en de bestelling lag een dag later voor mij klaar in het filiaal. Top!

Correcte levering van bestelling zoals verwacht.

Zeer snelle levering. Alles prima

Soepeltjes door het bestelproces

Online een Sinterklaas cadeau besteld en kon het vanaf 2 dagen later al ophalen. Mooie grote winkel en werd vriendelijk en snel geholpen door een jongedame.

Soepeltjes door het bestelproces

altijd goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Goede communicatie

Snelle levering en prima kwaliteit

Ik winkel al jaren met volle tevredenheid bij Divoza. Altijd nette service en snelle levering van m'n aankopen

Goed! Snelle service

Goed!

Duidelijke site waarop je snel producten terug vindt en snelle service

Goed, snelle verzending.

Goed, veel keuze en snelle verzending. Artikel is naar tevredenheid.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek