1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

Verbesserungspunkte

Bitte lesen Sie Ihre Email bzgl Raklamation und Rücksendung. Bei der Bestellbestätigung war keine Gramm Zahl der Bestellung angegeben. Daher war die kleine Größe nicht ersichtlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Goede service, snelle levering! Bij problemen word je altijd goed en snel geholpen.

Op de site staan soms dingen die je kunt bestellen maar vervolgens uit de collectie zijn, dus niet leverbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel blij met mijn bestelling! Super kwaliteit voor een mooie prijs!

De levering heeft redelijk lang geduurd en ik heb geen track and trace code ontvangen.

Pluspunten

Snelle, nette levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Over het algemeen ben ik best tevreden over mijn bestelling bij Divoza. Dit keer echter heb ik 2 halsters besteld van Anky tijdens black friday. Gisteren kreeg ik een mail dat de postbode onderweg was. Thuis aangekomen bleek alleen mijn mee bestelde Pavo Viatl in de doos te zitten. Op de website kon ik niet terugvinden wanneer mijn halsters bezorgd zouden worden. Toen ik telefonisch contact opnam met Divoza bleken de halsters helemaal niet meer leverbaar te zijn en heb ik een andere kleur moeten bestellen. Niet een hele fijne gang van zaken. De dame aan de telefoon kan hier uiteraard niets aan doen, maar als je iets besteld, wil je het ook geleverd krijgen.

Pluspunten

Mooie grote winkel met veel keus en goed advies. Prettige sfeer en een grote slagingskans!

Soms zijn artikelen er niet en dat is dan een teleurstelling.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Schneller Versand, top Ware!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

ik vond de tel service toen pakket op ander adres was bezorgd uitstekend

Pluspunten

Snelle levering producten zien er goed netjes uit.

Blijf vooral.zo doorgaan dat jullie secuur omgaan met alle bestellingen.

Pluspunten

Fijne hulp. Goed advies!

Pluspunten

Super comfortabel vest met prachtige uitstraling! Erg blij mee

Pluspunten

de dekens van pagony goede pas vorm heeft voor mijn fjord

Pluspunten

top materiaal altijd op tijd bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bestellen bij Divoza ging heel goed en de website is overzichtelijk.

Helaas ging het wat minder goed bij post NL. Steeds kreeg ik bericht dat het geleverd zou worden, maar bleek later toch van niet. Ook werd het in twee keer geleverd. Het pakketje kon ook gewoon door brievenbus.

Pluspunten

Fijn geholpen en goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk bedrijf ook met retouren (mocht dit het geval zijn)

ga zo door !

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke communicatie

Pluspunten

fijne produkten. Ze doen hun best alles zo snel mogelijk te regelen. En ik ben blij met de acties.

het zou goed zijn om te kunnen kiezen uit enkele mogelijkheden wanneer een bestelling van meerdere prudukten wordt geleverd, bijvoorbeeld elk product zo snel mogelijk of alle produkten in 1 levering. Is zonde van al het verkakkingsmateriaal en de bezorgkosten als het geen super spoed heeft.

Pluspunten

Snelle levering, goede service Ruim aanbod met verschillende merken en prijzen Leuke acties

Pluspunten

-ander afleveradres is niet mogelijk, ook geen mogelijkheid om pakket via pakket automaat te ontvangen -kortingscode werken vaak niet - assortiment beperkter ten opzichte van een jaar geleden - gangbare maten redelijk snel uitverkocht

Pluspunten

Zit altijd goed

Pluspunten

Fijne broek, snelle levering. Kreeg zelfs extra pepernoten.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek