2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Eenvoudig te bestellen. Leuke aanbiedingen.

Bezorging matig. Eerste bezorgmoment niemand gekomen. Tweede moment ruim 1,5 uur te vroeg. Pagony Lycra Hood gekocht. Waardeloos ding, € 30 direct de vuilnisbak in.

2 stars: worse than expected

Positive

Mooi ingepakt

Suggestions

Bezorgen binnen een dag, niet drie,

Pluspunten

Goede stevige longerrhulp. Voordeel is dat je hem kunt verstellen. Daarnaast is ie makkelijk in gebruik.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Speed, quality

Pluspunten

Goede en snelle levering top!

Geen ga zo door!

Pluspunten

Heel vlotte verzending, proper ingepakt! Leuk dat je ook een Track en Tracé code krijgt. Alles net in orde!

Het dekje dat ik besteld haar was iets lichter dan verwacht. Maar dat is in mijn ogen niet de fout van Divoza, het is het merk dat iets donkerder oogde! Voor de rest geen bemerkingen!

Pluspunten

Pluspunten

-snelle levering, ondanks black friday - Mooi product, goede prijs/kwaliteit verhouding en netjes afgewerkt! - goed verpakt, in het plastic, en in een grote doos zodat het dekje niet dubbelgevouwen hoefde te worden! -erg lekker zakje pepernoten bij de bestelling

Pakket had toch 1 dag vertraging, de track en trace code bleef erg lang aangeven dat het pakket toch gewoon maandag zou komen, dus in het vervolg eventueel een mail over vertragingen die er kunnen zijn! Verder echt top!

Pluspunten

Altijd super kwaliteit spullen en snelle levering

Helaas bij mijn laatste bestelling 2 producten niet gekregen (op het moment wel contact met de klantenservice hierover). Maar goed dit kan altijd eens gebeuren

Pluspunten

Heel tevreden, mooi deken en heel vlug geleverd, en leuk dat er een zoete attentie bij zat, bedankt

Het pakket was door de drukte lang onderweg. Er stond 2x dat het gebracht zou worden maar het kwam pas de vierde dag na de bestelling.

Pluspunten

Hele snelle verzending en mijn bestelling werd gratis in twee delen bezorgd omdat het ene item niet eerder verzonden kon worden. Ook nog contact gehad met de klantenservice omdat ik een korting had misgelopen, geen wachtrij, heel behulpzaam en een dag later kreeg ik nog een mailtje van de persoon die mij geholpen had. Ik bestel al heel lang bij de divoza en ik word nooit teleurgesteld

Pluspunten

Producten zaten netjes verpakt. Werd goed op de hoogte gehouden via de mail wanneer het pakket verzonden werd. Extra leuk dat er een zakje pepernoten bij in zat omdat het bijna sinterklaas is :)

Eigenlijk was het allemaal prima voor elkaar.

Pluspunten

Hele goede service, mooie kortingen. Een superfijn product gekocht

Pluspunten

Overzichtelijke website. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie via de email of chat, super vriendelijk.

Ga zo duur. Super spullen.

Pluspunten

Netjes op de volgende werkdag bezorgd. Leuke geste tegen sinterklaas de bijgeleverde kruidnootjes.

Pluspunten

Super leuk assortiment en personeel erg klantvriendelijk

Meer tiener kleding

Pluspunten

Nu al meerdere malen iets besteld bij divoza en nog nooit teleurgesteld. Producten worden zo snel mogelijk geleverd en je wordt duidelijk geïnformeerd over de status van je product. Ben erg tevreden

nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwaliteit

Beste mevrouw of heer, Ik stuur geen formele review daar ik met het volgende geconfronteerd ben. Op vrijdag 23 november wordt mijn bestelling afgeleverd en in de betreffende doos zit een kortingsbon van 25% black Friday of wel de dag van aflevering. Een dag gewacht en dan had ik de korting gehad! Dit voelt niet goed.

Pluspunten

Snelle levering en de bestelling voldoet aan de verwachting

Zernikelaan 16

9351 VA Leek