Pluspunten

Snelle levering! Keurig stevig verpakt!

De wachttijd bij de klantenservice was best lang!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wat ik besteld had is geleverd

Vandaag besteld morgen in huis... zondag besteld zaterdag in huis

Pluspunten

Zeer goede levering. Snel en correct.

Pluspunten

Snelle levering. Goede pasvorm. Voldoende foto's op site om artikel te bekijken

Pluspunten

Onlangs een pagony deken besteld en deze is super fijn! Super goed en mooi deken! Sluit netjes aan en valt prima. Zeker een aanrader! Verder goede en snelle service!!

Pluspunten

Artikel werd binnen de beloofde 7 dagen bezorgd. Vriendelijk personeel bij de klantenservice, maar je staat wel lang in de wacht.

Bij het bestellen zie je de volgende dag bezorgen staan, maar pas verderop bij het artikel zelf bleek 7 dagen te staan, toen had ik de bestelling al gedaan.....Dus toch wat onzekerheid over het bezorgmoment. Wel fijn contact met de klantenservice, maar ook daar kreeg ik geen duidelijke bezorgdag, waardoor ik het artikel ook nog bij een ander bedrijf heb besteld. Daar was het goedkoper en de volgende dag in huis. Wat ik ook leuk had gevonden is wat het andere bedrijf wel deed, een kaartje met bedankje en een zakje met wat lekkers voor het paard.

Pluspunten

Snelle levering. Met de juiste spullen

Niet nodig

Pluspunten

Veel keuze en per product ook kwaliteitskeuze. Snelle levering en zicht op voorraad

Ik heb eigenlijk nooit problemen ervaren, als er iets is wordt ik telefonisch super geholpen

Pluspunten

Makkelijke/duidelijke website, snel geleverd!

X

2 sterren: slechter dan verwacht

Maand op mijn laarzen moeten wachten, zonder bericht van divoza dat het zolang zou duren. Beetje jammer!

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

Livraison rapide, page web facil et rapide. Produit de bonne qualité.

Suggestions

Manque d'information sur les produits dans la description, sur les couleur et les tailles surtout.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

uitgebreid assortiment

het alarm zat nog aan mijn gekochte item

Pluspunten

Fijne pasvorm en super makkelijk om aan te doen en ook nog eens water dicht!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk. Er wordt niet moeilijk gedaan wanneer een product defect is.

Ik moest, toen mijn cap naar de fabrikant was opgestuurd, wel steeds actief contact zoeken om te vragen wat de stand van zaken was. Verder zou ik teruggebeld worden na een zadelpasservice, om me op de hoogte te houden over een bepaald veelzijdigheidszadel en dat ik nooit gebeurd. Ik vind het ook jammer dat ik niet een zadel terug kan verkopen (voor cash) aan divoza zonder een ander zadel te kopen. Ik zit namelijk niet te wachten op een hoeveelheid aan waardebonnen, terwijl ik het zadel wel bij divoza gekocht heb.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Producten waren goed.

Als op je website zet op voorraad morgen in huis voor 7 uur besteld dat het ook waar wordt gemaakt en niet 2 dagen later zonder ook maar enig bericht dat het later komt of iets! Als je iets niet waar kan maken moet je het ook niet op de site zetten. Plus als je de klantenservice belt dat ze dood leuk zeggen van het is niet op voorraad terwijl het op de website staat van wel pas het dan aan! En dat ze genees kunnen vertellen wanneer je pakketje wel komt. Ik vind jullie aflevering en klantenservice zwaar onvoldoende. Verkoop geen praatjes die je toch niet waar kan maken.

Pluspunten

bestellen gaat eenvoudig en meest al de volgende dag in huis.

melden als iets niet in voorraad is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verpakking was netjes, alles is heel geleverd, kreeg antwoord van de klantenservice toen ik vragen over de bestelling had

Deken is pas na een week geleverd, kreeg geen verwachtte levertijd, moest zelf achter de bestelling aan zitten om een indicatie te krijgen

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Gerne wieder. Schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

produkt was naar tevredenheid.

Bij bestelling werd aangegeven volgende dag bezorgen, maar het kwam na 2 dagen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel artikelen, fijne website

De snelheid vd bezorging, als er staat morgen in huis en een artikel is op voorraad dan mag het geen 3 dagen duren voordat je het krijgt.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

Pluspunten

Makkelijk bestellen via webshop Super de keuze tussen versturen of ophalen in winkel naar keuze Mail bij aankomst artikel in winkel Persoonlijke benadering

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Zernikelaan 16