3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie broek. Viel bij mij helaas ruim bij de kuiten en krap op mijn bovenbenen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ze waren vergeten het bestelde op te sturen. Ook werd in een email mijn wachtwoord gewoon genoemd

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Door de 40% kortingsactie heb ik nu een mooie warme deken voor mijn pony. Zal ze vast blij mee zijn! Via de webshop bestellen vind ik nog steeds het prettigst bij Divoza.

Sommige medewerkers mogen wel iets meer aandacht geven aan de klant in plaats van elkaar. De ene laatste keer dat ik er was, heb ik hun weekendverhalen mogen aanhoren. Dan voel je je als klant niet servicegericht behandeld. Dit is voor mij een reden geweest om toch 20 km verder te rijden.

Pluspunten

Erg fijne service & een hele snelle levering! Tot nu toe elke keer te vreden met mijn aankopen!

X

1 star: very bad, unacceptable

Positive

Alles alles goed gaat snelle en nette levering

Suggestions

Klantenservice reageert alleen als de klant boos wordt, valt niet op een normale manier mee te praten. Willen geen enkele moeite doen om (simpele) problemen op te lossen. Zijn in strijd met de voorwaarde van afterpay. Gelukkig wilde afterpay mij wel helpen, Divoza wilde mij doen geloven dat er allemaal niks aan te doen was. Ze doen geen enkele moeite, nemen geen enkele verantwoordelijkheid en de klant zoekt het maar uit. Erg onbeschofte manier van met klanten om gaan.

• Would you recommend us? No

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, betrouwbare site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd op tijd geleverd. Netjes en verzorgd

Op de telefoon klik je een product aan en blijft zeer vaak hangen. Echt zo irritant. Dan denk ik soms laat maar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Heb het pakketje terug moeten sturen omdat hij te klein was. Kreeg een mailtje als hij voorradig was het een dag ging duren. Maar na 4 dagen nog steeds niks. En heb ook nog gemaild. Krijg geen reactie terug.

Pluspunten

Goede producten en vaak de volgende dag al in huis

Pluspunten

Snelle levering in het buitenland! Top

Pluspunten

Goede site, goede prijzen met korting en snelle bezorging. Zo hoort het.

Pluspunten

Vlotte levering.

Geen punten.

Pluspunten

Snelle leveringen

Ik had 2 producten besteld, maar deze zijn in 2 x opgestuurd, opzich geen probleem, maar er zat maar 1 dag tussen, dat is behoorlijk zonde van verpakkingsmateriaal.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Gute Betreuung und schnelle Lieferung

Pluspunten

Snelle levering toppie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt.

De levering kwam in 2 delen, slechts enkele dagen na elkaar. Ik had dit graag vooraf geweten, door middel van een mailtje.

Pluspunten

Had telefonisch nog wat vragen en ben goed te woord gestaan

Pluspunten

Goed assortiment ook voor pony's En genoeg keus voor iedereen!

Klant op hoogte houden als product later komt dan verwacht. Was wat vervelend dat ik er zelf steeds achteraan moest

Pluspunten

Ondanks dat ik thuis nooit de folders krijg , kreeg ik wel de korting toen ik dat aangaf

Pluspunten

Snelle levering, bestelling netjes aangekomen! Ben er heel erg blij mee!

Pluspunten

Snelle levering op de afhaallocatie.

4 stars: good service, well treated

mooie shirts snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Divoza fijn bedrijf, fijn eigen merk Divoza online en Zoetermeer echt prettig maar Harmelen dat is echt een gemiste kans

Wij rondom Utrecht (Harmelen) hebben het niet echt getroffen met een zeer zwakke schakel van Eppeljeck (nieuwegein) en Divoza (Harmelen) wat een waardeloze voorraad !!! bij beide. Ik denk dat jullie hier het gat in de markt missen!!! was deze week in Harmelen voor Pelham verbinding met de teugel.... Alleen zwart op voorraad maar liefst 2 stuks!

Zernikelaan 16

9351 VA Leek