4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Très fiable dans la livraison. Service téléphonique sérieux, je recommande

Pluspunten

Snelle levering Prijs/kwaliteit

Pluspunten

Genoeg op voorraad, helaas niet de vitamine boost die ik ook zocht, maar dat komt natuurlijk door de tijd van het jaar. Een goede service. Ook hebben ze in de winkel gelijk even mijn adres gewijzigd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, klein pakketje, goede communicatie over levering

Retourzenden; kosten koper

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

SNELLE LEVERING

KORTINGSCODES (VERJAARDAGSCHEQUE) WERKEN NIET ALTIJD, SNELLERE REACTIE KLANTENSERVICE ZOU VERBETERPUNT KUNNEN ZIJN.

Pluspunten

Snelheleverd. Duidelijk .goed op De Hoogte gehouden dmv mail

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het retouren in de winkel ging erg moeilijk. Ten eerste was het personeel erg onvriendelijk vanaf het moment dat ik aangaf dat ik het wilde retourwn. En ten tweede wilde ze het product niet terug nemen omdat er 1 witte haar in zat. Heb duidelijk uitgelegd dat mijn paard maar 1 peesbeschermer om had gehad om te passen en dat hij die maximaal maar 1 min om heeft gehad. Alsnog accepteerde ze mijn product niet. Ten slotte heeft de Cassiere zo hard de peesbeschermer uit elkaar lopen trekken dat het plastic scheef is getrokken. Ik heb het product nu door moeten verkopen aan een vriendin en die viel dit ook op toen de beschermer om het paard zat. Verder ging het bestellen via de site erg moeizaam en heb moeten bellen zodat ze mijn bestelling konden afronden omdat de site mijn bestelling afronden zonder dat ik KON betalen. Conclusie van dit verhaal is. Haal nooit wat bij divoza en zeker niet bij locatie divoza Enschede!!!!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sneller levering en heldere communicatie. Prima product van eigen merk pagony.

Verzendkosten zijn behoorlijk. Ander internetaanbieders vragen meestal niet zoveel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering en fijne service

Uitleggen waarom en wanneer een shirt word nageleverd. Ik heb er geen informatie over gekregen!

Pluspunten

Super rijbroek! Fijne pasvorm, grote steekzakken voor. Heel blij mee.

Pluspunten

Snelle levering en ruime keuze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending

Retourneren gemakkelijker maken, niet een compleet formulier moeten invullen en geen verzendkosten moeten betalen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

klanten service is toegankelijk

De USP vandaag besteld, morgen in huis wordt nooit waar gemaakt

ik heb een jas besteld met sokken, nu hebben ik de sokken al in huis en de jas nog niet. qua efficientie had mijn bestelling ook in 1 x verzonden kunnen worden of leg dit bij de klant neer.... de sokken waren in dit geval alleen besteld om aan een goed totaalbedrag te komen voor d ekorting

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Snelle levering en goede pasvorm. Blijft mooi zitten onder het zadel. Kleur komt overeen met de foto

Geen, is precies wat ik ervan verwachtte

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Onwijs leuke jas die heerlijk zit

Zet des jas niet tussen de winterjassen want dat is het absoluut niet. Het is echt een regenjas.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit en klantenservice helpt je uitstekend

Het zou leuk zijn als jullie meer bruine zadels kregen!

Pluspunten

Netjes afgeleverd Goed verpakt

Bij levertijd die langer duurt. Of in mijn geval; levering in afwachting leverancier. Klant tussendoor op de hoogte houden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke webshop

Als er staat voor 19 uur besteld, volgende dag in huis verwacht ik dat ook. Helaas bijna een week geduurd voor levering, ook geen melding van PostNL, dus ik wist niet wanneer ik het product zou krijgen. Niet handig

Zernikelaan 16

9351 VA Leek