Niet van toepassing

Pluspunten

Alles aanwezig oftewel zeer ruim assortiment en altijd volgens afspraak.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Super snelle levering en goede service!

Pluspunten

Snelle levering!

Weet ik zo niet.

Pluspunten

Super snelle levering. Plastron met speld besteld, alleen was de speld niet op voorraad. Deze werd de dag erna al nageleverd zodat mijn kids in stijl de wedstrijd konden rijden.

Niks

Pluspunten

Breed assortiment en een snelle levering.

Misschien om producten buiten het assortiment te kunnen bestellen. Of ruimte om een suggestie op te geven. Ik koop regelmatig spullen bij andere ruitershops omdat Divoza het niet heeft.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Laat ze eerst maar eens zorgen dat ze hun woord na komen. Levertijd bar slecht, ze beloven van alles maar kunnen het niet waar maken. Een telefoniste verbrak de verbinding toen ik door vroeg wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Ga daar nu eens ECHT iets aan veranderen.

Pluspunten

Keurige info toen ik gebeld had

Pluspunten

Heel veel keuze en super vriendelijk personeel. Ik kwam er aan de kassa achter dat ik vals geld in mijn portemonnee had en daar schrok ik nogal van want ik had dat een dag eerder gekregen bij een marktplaats deal. Ik werd heel lief opgevangen en er werd uitgelegd wat nu te doen. Ook had ik ene internet bestelling klaar laten leggen in het filiaal en de kleur klopte niet. Het werd uitgezocht en omgeruild voor de goede kleur en nu naar huis gestuurd. Helemaal top!

Ik had een slowfeeder willen kopen maar daar was net wat weinig keuze in en wat ik zocht hadden ze niet. Maar dat is echt het enige wat ik kan bedenken.

Pluspunten

- Goede levering - Goede producten - Beschrijvingen online komen overeen met producten in het echt. - Levertijd staat duidelijk bij producten vermeld. - Goede acties en eerlijke prijzen - In de winkels behulpzaam en aardig personeel. - Duidelijke website. - 30 dagen bedenk tijd is fijn en handig

- De levertijd na een online bestelling mag onder het kopje bestellingen per product best worden aangegeven. - Soms mis ik een matentabel, wanneer deze er wel is is deze zeer handig overigens en een groot pluspunt. - Niet altijd aankondiging per email dat het pakket is verzonden na een online bestelling.

Pluspunten

Online bestellen en in de winkel inruilen. Goed geregeld.

Pluspunten

Snel een mailtje dat ze aan t werk zijn met je bestelling

Pluspunten

Beter en sneller en vaker communiceren als iets vertraging heeft.

Pluspunten

Snelle afhandeling aan geplaatste bestelling!

Pluspunten

Hele snelle levering Supergoede klantenservice Goed en veilig verpakt Mooie gratis kledinghoes

Bestelling was gesplitst wat absoluut niet erg is, maar voor het laatste deel was geen track & trace code beschikbaar.

2 sterren: slechter dan verwacht

Mijn bestelling was blijkbaar niet voorradig en dat werd tijdens het online shoppen niet aangegeven. Dus niks voor 17.00 besteld de vlg dag in huis. En ik kon in mijn account ook niet vinden wanneer de bestelling dan wel bezorgt zou worden.

Pluspunten

Snelle service, geweldige producten, geweldige shop.

Zou zo niet weten.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Ruim assortiment met vaak leuke acties.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering netjes verpakt, service ok, mooie producten

Klantvriendelijkheid in de winkel

Pluspunten

Snelle levering, mooi product

Niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service goeie producten

Niks alles super

Pluspunten

De leverig werd snel uitgevoerd, maar het pakje werd gewoon voor de deur geolaatst op een vrijdag namiddag. Iedereen had het zo maar kunnen meenemen. Er was zelf geen brief in de brievenbus. Het is de eerste keer dat dit gebeurt

Pluspunten

Altijd snelle levering, korting, veel altijd op voorraad

Het is jammer dat bij sommige dingen de korting uitgesloten is maar daar kan je zelf natuurlijk weinig aan doen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte levering van bestelde artikel. Mooie folder van Divoza.

Artikelen in de folder zijn helemaal niet te bestellen. Ze zijn in de onlineshop onvindbaar. We zagen mooie dingen van Horka in de folder die we niet online konden bestellen bij Divoza. Dat vind ik slecht. We hebben het nu besteld via Agradi terwijl we liever via Divoza hadden besteld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ondanks dat de cap op voorraad leek tijdens het bestellen, bleek ik bijna 3 weken te moeten wachten. Actief informeren was beter geweest. Nadat ik zelf 2 keer had gevraagd waar de cap bleef, en de tweede keer mijn geld terug vroeg, werd ineens de cap geleverd. Jammer. Producten zijn altijd prima maar via webshop bestel ik niet meer.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek