3 Sterne: fein, eine vernünftige Erfahrung

Positive

Leider war die Lieferzeit sehr lang. Ein Teil ist nicht geliefert worden es wurde auch nicht drauf hingewiesen das es nicht mit geliefert wird. Es war auch eine weiße Schabracke verschmutzt.

Verbesserungspunkte

Wenn etwas nicht mitgeliefert wird evtl. per E-Mail benachrichtigen .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Prima qualiteit en goed op te hangen

Pluspunten

Goede communicatie

Ditmaal een nieuwe Rijjas besteld, hier kreeg ik een gratis hoes bij. Van de week deze hoes al ontvangen en morgen het jasje. Persoonlijk vind ik dat zonde om apart te verzenden, het gaat mij voornamelijk ook om het jasje. Andersom had ik het begrepen maar in deze volgorde niet echt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk besteld. Echter was dr cap niet goed passend op mijn hoofd. Toen iets voor mijn paard besteld en dit gelijk opgehaald in een winkel en de cap ter plaatse geruild en uiteraard nog wat andere dingetjes meegenomen...Dus prima incl de telefonische contacten en het contact in de winkel.

Pluspunten

Mooi materiaal, goed verpakt en netjes en optijd afgeleverd.

De maten vallen klein. Ik had een maat te groot gekocht en toen paste hij precies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede producten, niet te duur

Naleveringen van producten is de verzend tijd van onbekend, bij rijlaarzen meer aanbieden voor mensen met stevige kuiten

Pluspunten

Leuk gezellige winkel goed advies

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, product was het product zoals ik het had verwacht.

geen

Pluspunten

Goede kwaliteit en je kan het halster ruim verstellen. waardoor je het langer kan gebruiken en ook bij meerdere veulens pas kan maken.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Produits conformes aux photos, jolis modèles. je recommande !

Suggestions

la traduction en français laisse à désirer et n'est pas présente sur certaine page ce qui ne facilite pas l'achat, j'ai abandonné la commande de certains produits que j'ai commandé ailleurs pour cette raison... dommage ! c'est pour cela que je n'ai pas mis 5 étoiles ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geleverd binnen enkele dagen

Gratis retourzending

Pluspunten

Leuk personeel Divoza Enschede. Website is prettig. Bestellen is makkelijk. Snelle levering.

Eigenlijk niet. Prima zo. Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Goede kwaliteit,divoza komt haar afspraken na ,mijn eerste zadel bestelde mijn moeder voor me .bij Divoza ik denk een jaar of 33 geleden ...en nog steeds bestel ik er .,soms hebben ze acties ,puntensysteem vind ik leuk of korting voor je verjaardag. Ik zeg ga zo door !

Pluspunten

Ruime keus, snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Meer communicatie als een product niet in voorraad is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

na klacht snel gehoplen

levertijd

Pluspunten

Hulpvaardig, kennis van paardgerelateerde artikelen. Goede bereikbaarheid. Snelle reactie via Messenger.

Afhaallocatie mogelijk maken voor online bestellingen. Ik werk overdag en als ik wat bestel zou ik dit graag bij een ophaalpunt willen ophalen. Dit is nu niet mogelijk.

Pluspunten

Duidelijke product informatie, aantrekkelijke acties en een supersnelle bezorging. Zaterdag besteld via de webshop en maandag werd de bestelling al bezorgd. Wat een service!

Pluspunten

Meteen de volgende ochtend geleverd, heel fijn! Verder zijn de meeste producten op voorraad.

Pluspunten

Over het algemeen een hele goede service. Erg tevreden over. Leuk assortiment, goedkope en duurdere producten. Voor ieder budget wat wils.

Ik heb laatst wat besteld en heb de helft binnen, de andere helft komt later. Dit was helaas niet duidelijk aan mii bij het bestellen...

Pluspunten

Producten worden netjes verpakt geleverd en snelle levering

Producten worden vaak in meerdere zendingen verstuurd. Niet alles komt tegelijk aan

Pluspunten

bestelling word snel verzonden en was snel binnen wel in 2 delen

gegevens beter opslaan

Nalevering van laatste product duurt nu wel erg lang

Pluspunten

Zeer snelle levering, veel merken op voorraad, topaanbiedingen, kortom topwinkel en alles voor je lievelingsdier, je paard!!

Zernikelaan 16

9351 VA Leek