Pluspunten

Keurige website, keurige levering, goede producten.

Weet ik niet.

Pluspunten

Fijn en mooi mutsje

Paar draadjes aan binnen kant zitten los

Pluspunten

Goede producten en waar mogelijk snelle levering

De 3 producten die ik besteld heb werden op 3 verschillende dagen verzonden in 3 aparte leveringen. Ik had er geen haast mee. Het had wat mij betreft ook in 1 pakket verzonden kunnen worden op het moment dat alles leverbaar was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service!!

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Suggestions

Toujours pas reçu ma commande une semaine plus tard Problèmes avec Fedex

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pluspunten

Erg mooie winkel, ook leuk dat er steeds verschillende aanbiedingen zijn en er is veel kennis onder het personeel.

De klantvriendelijkheid zou wat mij betreft verbeterd kunnen worden..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site

Ik had 3 artikelen besteld en deze waren niet allen op voorraad. Ze werden nu op 3 achtereenvolgende dagen bezorgd, ik had het prima gevonden als het in 1 keer was gekomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

mensen op de hoogte houden van de status. binnen 2 dagen reageren op de mail zou wel fijn zijn. aangeven dat het binnen een dag verzonden worden of wordt opgepakt, maar een week later nog niets gehoord. product wat ik heb besteld is niet altijd op voorraad. prima. in de afgelopen week is hij wel op voorraad geweest. check het dagelijks. maar niets ontvangen. inmiddels een week later. jammer jammer jammer, mijn bestellingen gaan naar de Epplejeck.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en fijne levering!

Niks aan toetevoegen.

Pluspunten

Geweldige service, prachtig product tegen een super prijs!

Pluspunten

al jaren klant en tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne spullen die lekker zitten

Duidelijker communiceren als het langer duurt voordat goederen verzonden worden.

Pluspunten

Goede spullen aardige mensen

4 stars: good service, well treated

Positive

This was my first time order. I am very much satisfied with the quick delivery (less than one week for overseas). I am happy with finding unique product of KEP helmet. Divoza offers variety of products.

Suggestions

If I may suggest, I would say that the shipment cost seems higher than other shops in Europe. In fact, when I collected other orders of sligt weights in my basket, the shipment cost jumped up to 120 euros. So for my first order, I just ordered KEP helmet with shipment cost 60 euros. If Divoza can negotiate with Fedex about shipment cost, or even communicate with customers about the structure of shipment cost, i.e. upto xxkgs, how much shipment cost to which destination, I think it would help to increase the number of orders or number of customer.

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Altijd Snelle en correcte leveringen van goede kwaliteit producten. Ik ben al een paar jaar een tevreden klant van filiaal Heteren en de webshop.

Jammer dat je moet betalen voor het retourneren dit vindt ik een minpuntje!

Pluspunten

Groot assortiment, klantvriendelijk, snelle reactie op mijn vraag en leuke aanbiedingen.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Goede en vriendelijke service, veel aanbod van verschillende producten en van goede kwaliteit!

Zernikelaan 16

9351 VA Leek