Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

netjes en snel geleverd , prima kwaliteit . helemaal happy met de nieuwe zomer dekens !!

Pluspunten

Snelle service en keurig verpakt aangekomen

Pluspunten

Broek sluit goed aan, heeft een fijn dun stofje voor de zomer, ziet er leuk uit door de steentjes en zit zeer comfortabel.

De broek trekt stofjes en haren aan.

Pluspunten

artikelen zijn van goede kwaliteit en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering.

Raar dat alles per stuk geleverd wordt, kan ook in 1 doos. Geeft veel onnodig afval .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering nette prijs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi shirt.

Erg lange wachttijd daarbij valt hij klein uit. Moet je de retourkosten ook nog betalen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het werd geleverd.

Ik had een halter en een dekje besteld. Dit dekje kwam optijd binnen. Maar omdat het halster nog niet geleverd kon worden heb ik MEER DAN EEN MAAND moeten wachten op mijn pakketje! Toen t eindelijk binnen kwam zat ee niks van een excuusbrief bij. Ik heb divoza ook drie keer hierover gemaild. Ik heb vaker hier besteld en weet dat ze het ook goed kunnen doen maar ik vond dat ik dit even moet melden. Want meer dan een maand wachten is niet de bedoeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel verzenden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

1 product was heel snel geleverd. Andere product ( in dezelfde bestelling) niet geleverd nog. Dit is een week later. Ik heb nog steeds niets gehoord.

Als iets niet geleverd kan worden laat het de klant dan weten wanneer het wel komt en laat de klant niet zomaar wachten en niets laten horen.

Pluspunten

uitstekende web shop met concurrerende prijzen en een voortreffelijke aflevering in 2 dagen naar mij in Engeland

geen; ga zo door!

Pluspunten

snelle afhandeling van bestelling en bezorging

Pluspunten

Product wat ik had ontvangen had gelekt en was half leeg, melding gemaakt en kostenloos een nieuw product ontvangen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel tel contact, vriendelijk te woord staan. Goede site.

op tijd leveren na afspraken, of beter informeren als het en langere levertijd is. besteld en verjaardagscadeau 10 dagen vooruit het moest uit en ander filiaal komen binnen en week kon het geleverd worden maar helaas niet op tijd, tussendoor nog twee maal contact gehad ( dit is niet de eerste keer) als je van tevoren of tussen door de klant de goede informatie geef kan hij en andere optie kiezen b.v. afhalen.

Pluspunten

Snelle levering en zeer tevreden over het product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede stevige deken helaas is hij bij de borst te klein/smal voor mijn haflinger

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Deel van bestelling niet geleverd; hierover geen communicatie, noch via de site, noch in reactie op mail. Inmiddels vermeld de website dat product tot mrt 2019 niet leverbaar is. Maar communicatie hierover blijft achterwege.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb niet gekregen wat ik heb besteld en ben nu al 2 dagen net de klantenservice in conclaaf... Niet heel behulpzaam.

Meer klant gerichte klantenservice.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Barcode: 3SQEWL009670313 dit pakket is niet bezorgd, heb geen bericht in brievenbus en kan het pakket niet meer vinden

Pluspunten

overzichtelijke website en zeer snelle levering

zou het zo 1 2 3 niet weten

1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

Verbesserungspunkte

Deutliche Beschreibung, nicht nur kann ein wenig abweichen. Ich habe Fliegenmasken xs bestellt und was ich bekommen habe war eher xxxl ( stand leider xs drauf). Habe angerufen und würde pampig darauf hingewiesen das die größe etwas abweichen konnte. :( . Als ich das auf der Website nachschauen wollte konnte ich den Artikel schon nicht mehr finden. Ich fühle mich echt verarscht!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zernikelaan 16