Pluspunten

Online bestellingen in een divoza tas, zeker voor de kinderen

Pluspunten

Goede en snelle levering, ook in Zweden

Pluspunten

Bestelling werd in delen geleverd. Hiervoor werden geen extra kosten gerekend en één artikel werd zelfs veel eerder geleverd dan in eerste instantie was aangegeven.

Deel één van de bestelling kwamen artikelen in dezelfde doos. Bij het tweede deel wat geleverd werd zaten de artikelen in aparte dozen. Wellicht heeft dit te maken met verschillende magazijnen of iets dergelijks, maar toch een beetje jammer dat dit niet ook in één doos zat.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De bestelling was er snel.

Zeer slechte service op het gebied om een artikel retour te sturen!! Je bestel iets in maat S en het gene wat geleverd worden is wel gemerkt als een S maar lijkt meer op een XL als je het dan vervolgens retour wilt sturen moet je nog €7 betalen ook omdat ze geen antwoord nummer hebben. Ik bestel in ieder geval nooit meer bij divoza ga wel naar een andere winkel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Klacht is reeds ingediend maar wordt vooralsnog door jullie genegeerd

Pluspunten

Top service. Elke keer weer

Pluspunten

Snelle en goede levering , Mooie aanbiedingen

-geen

Pluspunten

Snelle levering Netjes ingepakt Goede producten

Meer duidelijkheid over hoelang het duurt voordat je iets kan ophalen in de winkel

Pluspunten

Super snelle levering! Ik had een hoofdstel besteld en alles was super verpakt zodat die niet stuk ging! Mijn complimenten, top bedrijf!!!

Niks

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Misschien een sms service om op de hoogte te blijven van de verwerking van je bestelling

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie betaalbare kleding

Vind de website niet heel uitgebreid. Zou graag wat meer informatie en duidelijke foto’s van product zien. Email contact is moeizaam en als product niet geleverd word in gestelde termijn zou ik daarover graag een berichtje van ontvangen

Pluspunten

Snelle levering, goed geinformeerd

Zonde om de bestelling in 3 losse dozen te sturen.

Pluspunten

Ik bestel altijd heel graag op divoza! Er zijn steeds leuke acties en de prijzen zijn correct. De verzending gebeurt ook steeds prima!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- De producten kwamen netjes aan - Ik kon kiezen of ik alles in één keer wilde of dat er alvast producten werden verzonden die op voorraad waren.

- Telefonisch slecht bereikbaar. Ik kreeg jullie niet te pakken of moest heel lang wachten. - Er was beloofd dat het de dag erna binnen zou komen, maar ik heb een dag langer moeten wachten. - Ik heb niks meer gehoord van het deel van de bestelling dat nog niet op voorraad was.

Pluspunten

Ik had besteld en de volgende middag had ik het al binnen. Snelle levering. Alleen sommige artikelen zijn moeilijk leverbaar

Ik had een paar artikelen besteld. En kreeg elke dag 1 bestelling binnen. Waarom niet in één keer versturen. Nu moest ik hele middagen thuis zitten wachten tot pakketje komt

Pluspunten

Alles super in orde!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

wel voorradig als je wat besteld ,maar dan de volgende dag moeten ze het nog uit een andere filiaal halen dus 4 dagen wachten,dat moet beter kunnen en anders even een email sturen dat het de volgende kan worden geleverd,

Pluspunten

Spullen worden snel geleverd en zijn netjes verpakt. Goede zadelpasservice en regelmatig leuke acties.

Pluspunten

snelle levering. prima huismerk.

Pluspunten

Service super

Melden als in dit geval bij mij de maten anders vallen

Pluspunten

Snelle levering en retouren kunnen ook via de winkel

Ipv valt groter de werkelijke maat vermelden bij de vliegenmakers bv omtrek op jukbeen aangeven.

2 étoiles: pire que prévu

Positif

livraison rapide

Suggestions

2 ème fois que le colis est livré chez un voisin quand je suis absente, mais sans me laisser un avertissement dans ma boite aux lettres. Je ne savais donc pas où était le colis! A signaler à POST NL merci

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering. makkelijk te volgen op website

Misschien wanneer 2 artikelen besteld worden en een is nog niet leverbaar wachten op tweede en in een keer versturen?

Zernikelaan 16

9351 VA Leek