Pluspunten

Duidelijkheid over je bestelling. Nette levering.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Heldere site. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Alles duidelijk en juist.

Suggestions

Pluspunten

Overzichtelijke site, goede kwaliteit producten, goede informatie per product, ook levertijd klopt zoals aangegeven.

3 Sterne: fein, eine vernünftige Erfahrung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

Verbesserungspunkte

Sehr geehrte Damen und Herren. Vor kurzem habe ich bei Ihnen Ekzemerdecken gekauft. Auf Ihre Beschreibung hin, habe ich die Decken eine Nummer größer gekauft, als sonst. Ihre Beschreibung ist total falsch. Die Decken sind viel zu klein. Normalerweise haben unsere Pferde die Größe 125 cm. Ich habe Ihre Größe 135 cm bestellt. Alle Decken passen nicht. Ich wohne auf den Azoren. Die Decken habe ich an die Adresse unserer Tochter in Deutschland schicken lassen, die am Samstag bei uns angekommen ist und die Decken mitgebracht hat. Ich werde alle unserer Tochter nach dem Urlaub am 4.8.wieder mitgeben und sie wird die Decken auf Ihre Kosten zurück schicken. Bitte überweisen Sie nach Eingang den Geldbetrag an mich zurück. Mit freundlichen Grüßen Christel Riedel

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Lastig. Uiteindelijk de vriendelijke e-mails die ik van de klantenservice ontving.

Voor divoza zie ik vier verbeterpunten: 1. Zorg voor snelle levering, 26 juni bestelt en het bestelde is nog niet ontvangen...... 2.Zorg voor snelle communicatie, meerdere mails gestuurd gemiddeld moet ik 4 dagen wachten op een reactie 3. Zorg voor juiste levering. Had 2 dames polo's besteld. Eerste levering was een 1 heren polo, tweede levering waren 2 "verkeerde" dames polo's. Juiste polo's zijn nog steeds niet binnen. 4. Kom je afspraken na. Dus bel als je belooft om te bellen. 5. Haal de tekst van de website waarin je meldt: "voor 19:00 bestelt morgen in huis!" Ik heb mannelijk 26 juni bestelt en op 23 juli nog niet in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Beter vermelden of duidelijker vermelden dat er in het weekend niet geleverd wordt. Dit had ik gemist

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Na gebeld te hebben, was de bestelling een dag later binnen.

Er werd nergens vermeld of bericht gegeven, dat het bestelde product niet op voorraad was. Nadat ik gebeld heb, of er zicht was op wanneer ik de bestelling kon ontvangen, werd het “opeens” die avond verzonden. Dit komt niet erg geloofwaardig over en meer of de bestelling vergeten was. Dit kan gebeuren, maar zeg dat dan eerlijk.

Pluspunten

Snelle levering en kunt meteen in voorraadgegevens kijken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en indien niet voorradig duidelijke communicatie welke levertijd er op staat, fijn dat je de mogelijkheid hebt om achteraf te betalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Iets langere levertijd maar verder perfecte afhandeling van mijn order en het artikel goede kwaliteit en mooie aktieprijs...dus tevreden klant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel het product ontvangen

Helaas was het product kapot

Pluspunten

Ndat bestelling binnenkwam vlot geleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zending was oke alleen de maat was niet goed, ik ontving de aanwijzingen voor het maatnemen pas nadat ik reeds telefonisch besteld had, het gaat om een Bucas zebra vliegendeken

Ik moest het retourzenden betalen (€ 6,95) dat vind ik niet correct en ik ontving nog geen reactie van u

Pluspunten

Nette vlotte levering en producten naar verwachting

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website Snelle . Correcte levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Niet de goede maat. Voor retouren zelf verzendkosten betalen, misschien is een antwoordnummer handig

1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

Positive

Leider sind die Sachen bei mir immer noch nicht angekommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten.

Pluspunten

Het is een top product.

Misschien een idee om ook bij de 2 flessen waarvan de 2de fles halve prijs is, een spray erbij te doen.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek