Pluspunten

Design, kwaliteit, comfort.

Prijs

Pluspunten

- snelle levering als artikel op voorraad is - leuke acties

bestelling van 26juni staat niet bij wat de te verwachten levertijd is

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Eine Springglocke beschädigt, das sollte nicht sein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

graag het 2e betaalde shirtje ook leveren

Pluspunten

Stevige deken, gaat jaren mee. Zit goed, verschuift niet. Geschikt voor friese paarden met volle nek. Snelle levering.

Kleur vind ik niet zo mooi, wordt valer/lichter naarmate de deken langer wordt gebruikt.

Pluspunten

Ruime keuze in merken en artikelen. Goede acties.

Wanneer een artikel later geleverd wordt en/of niet op voorraad is wordt er geen bericht gestuurd met deze informatie.

Pluspunten

Deken ligt mooi. Blijft ook goed liggen met rollen en liggen etc.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geleverd wat gekocht is.

Te lange levering. 1 week later dan beloofd op de website

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ruim twee weken moeten wachten tot mijn bestelling binnen kwam. Contact met de klant is ook erg slecht, mail wordt niet op gereageerd en chat via FB is ook waardeloos. Werd steeds gezegd dat het niet duidelijk was wanneer mijn bestelling zou komen. Hierdoor heb ik in een andere winkel hetzelfde product gekocht en bestelling geannuleerd. Op magische wijze die avond een mail gekregen dat mijn bestelling de volgende dag zou binnen komen. Terwijl ze in de ochtend niet konden vertellen wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Erg waardeloos dit, ik zit nu met twee van hetzelfde product en als ik het wil ruilen moet ik zelf de porto betalen of speciaal naar een filiaal rijden. Wat een services! NIET DUS.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle nalevering.

ik ontving een deel van de bestelling terwijl alles volgens de website op voorraad was. Op de pakbon was wel te zien dat niet alles geleverd was, maar in de mail niet. Nadat ik zelf mailde dat ik niet alles had ontvangen werd direct het ontbrekende artikel gestuurd. Maar nog steeds zonder uitleg.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De bestelde artikelen zijn uiteindelijk ontvangen

Communicatie!!!!

4 stars: good service, well treated

Excellent service. I'm very impressed. Rut

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als jullie zeggen dat iets wat voor 21 uur besteld wordt de volgende dag bezorgd wordt moeten jullie dat ook waar maken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product is prima

Product was vies, zat blijkbaar een oud prijskaartje aan met een lagere prijs dan ik ervoor heb moeten betalen. Dit is erg klantonvriendelijk en staat niet netjes. Doorgaans ben ik prima te spreken over divoza maar dit was echt een tegenvaller

Pluspunten

duidelijke website

op de website staat vandaag besteld voor 19.00 u morgen binnen, dit was niet zo.

Pluspunten

Goede pasvorm, sluit mooi aan op het hoofd.

Neusflap mag iets langer.

Pluspunten

Super service. Vriendelijk personeel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De Pagonyspoorbandjes zijn erg mooi.

Het is jammer dat je geen indicatie krijgt als de sporen nog niet leverbaar zijn (melding: er wordt gewacht op de leverancier). Als er een tijdindicatie wordt aangegeven, dan kan de klant in het vervolg beslissen om de sporen wel of niet te reserveren. In mijn geval had ik dat dan niet gedaan, omdat het al een week duurt en ik ze direct nodig heb. Ik was nl van mening dat het maar om een paar dagen wachttijd ging en niet langer dan dat.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de producten zijn goed

gratis terugzenden aub! wij zullen wij u niets meer kopen dat te groot of te klein kan zijn, gezien de hoge kost om terug te sturen. jammer!

Pluspunten

Snel, duidelijke communicatie.

Geen.

3 Sterne: fein, eine vernünftige Erfahrung

Positive

Sehr netter und sehr freundlicher Herr am Telefon als ich anrief um zu fragen wo Bestellung vom 1.5. bleibt

Verbesserungspunkte

Wäre schön wenn Mann E-Mail bekommen würde, wann wäre kommt, oder auch E-Mail wenn es sich verzögert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwaliteit van de producten, assortiment

Informeer je klanten als iets later wordt geleverd. 2 weken gewacht op een broek, Als wij er zelf niet achteraan hadden gebeld dat een zending niet compleet geleverd was, hadden we nooit gehoord dat de broek op nalevering stond. Uiteindelijk uit een ander filiaal gekomen. Jammer, was niet nodig geweest.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering áls het op voorraad is.

Houd beter in de gaten welke klanten er nog iets moeten krijgen. De bereikbaarheid kan beter (telefonisch, e-mail)

Zernikelaan 16

9351 VA Leek