2 stars: worse than expected

Positive

Low price, good variety of products, always some discounts.

Suggestions

Slow customer service that not always contests in English. Slow packaging time (used to be super fast). Lack of english information of products. Sending some times wrong products. Sizing of Divoza products don't match up, for example, buying 145 cm rug that turns out to be 15 cm too small!! In a horse that normally uses 135 cm rugs!!!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

op dit moment geen

bestelling heeft 3 maanden op zich laten wachten, door zelf steeds contact op te nemen met de klantenservice(daar gaat het mi niet voor door). klantenservice gaven soms pas na 8 dagen een reply! onacceptabel. Divoza kwam generlei tot enige coulance.

Pluspunten

Fijne winkel, goed service

Jammer dat er niet vermeld werd dat er een lange levertijd was. Ik heb een week voor mijn vertrek een vest besteld, en deze kwam pas aan toen ik al een paar dagen weg was. Begrijpelijk dat door de drukte het wat langer duurt, maar graag iets eerder vertellen. Dan had ik ergens anders iets extras kunnen bestellen, en had ik geen probleem gehad.

Pluspunten

Snelle levering. Altijd goede service zowel in de winkel als online. Ruim assortiment. Voor ons geen andere winkel!

2 Sterne: schlechter als erwartet

Positive

Ich habe mein Mineralfutter mit fast einem Monat Verspätung erhalten, auf eine Email und einen Anruf wurde erst sehr spät reagiert. Zudem war das Mineralfutter dann auch noch im Karton verteilt, weil die Verpackung auf dem Transport kaputt gegangen ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Pluspunten

Groot assortiment. Veel acties

Communicatie en klantvriendelijkheid

Pluspunten

Service en assortiment

Pluspunten

Snelle service, goed product met prijs kwaliteit verhouding

Net voor 19.00 besteld is niet per definitie volgende dag geleverd, maar dag erna. Misschien dit statement aanpassen? Al met al vind ik het niet storend hoor.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

N.v.t. op dit moment.

1] in mijn pakketje zat een factuur terwijl ik bij de online bestelling vooraf reeds het gehele bedrag had betaald ....! Deze factuur ga ik dus niet betalen. 2] mijn pakketje heb ik laten bezorgen bij een afhaalpunt van PostNL (die mogelijkheid kon ik vooraf kiezen via jullie website/bestelmodule). Echter, op het pakketje hadden jullie niet mijn NAW-gegevens geprint/sticker, maar van het PostNL-ophaalpunt?! Zij hebben aldaar dus mijn pakketje moeten openmaken om achter mijn NAW-gegevens te komen. En de eigenaresse van het PostNL-ophaalpunt (= Primera-winkel Asselsastraat Apeldoorn) gaf aan daar echt niét blij mee te zijn, omdat zij nu had moeten tekenen voor ontvangst van het pakketje (i.p.v. ikzelf). Twee grove fouten wat mij betreft Divoza.

Pluspunten

Snelle service. Uitgebreid assortiment. Duidelijke site.

Ik zou niet weten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Goederen nog steeds niet geleverd, krijg steeds melding goederen niet kunnen afleveren zijn toch is het afleveradres een afhaalpunt. Heb hier al mails over gestuurd waar op ik geen andwoord krijg.

Pluspunten

Je krijgt optijd een mailtje dat het binnen is! En ik kreeg een mailtje dat het wat langer kon duren, super fijn dus dat je niet 'ongerust' wordt over waar het blijft.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, ruim assortiment

Meer informatie over producten in backorder zou prettig zijn (verwachte leverdatum van de nog niet geleverde producten)

Pluspunten

Snelle verzending, betaalbaar

Helaas was 1 van de producten geroest.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

Pluspunten

Goede service!

1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

Positive

They sent the wrong helmet, No Response to e-mail, no return ticket for the Post to send back the wrong helmet. Not happy with this shop

Verbesserungspunkte

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Correct en super snel thuisbezorgd!

Pluspunten

Als er een gratis product bij een product zit dat die zonder aanklikken ook gratis erbij word bezorgd. Was vergeten het aan te klikken en vervolgens was het er niet bij geleverd

Pluspunten

Snelle service, overzichtelijke website en ruim assortiment.

Pluspunten

Snelle service!

Check even of geretourneerde producten ook daadwerkelijk netjes terug komen. Op mijn vliegenmasker zat vreselijk veel stof en het zakje waar hij in zat was al kapot.

Pluspunten

Klantvriendelijk. Je wordt prettig te woord gestaan. Snelle leverig.

Wanneer iets voor langere tijd niet voorradig is en men heeft al wel betaald, neem dan even contact op met de klant.

Pluspunten

Divoza is altijd erg actief met acties en kadobonnen wat het leuk maakt eens wat aan te schaffen als je het budget wat lager houdt. Snelle levering, producten precies zoals verwacht.

Ik had nog 3 bonnen open van spaarpunten, daar heb ik een bestelling mee gedaan. Die had ik net in huis en nu kreeg ik mail dat ik nog een bon voor mijn verjaardag heb open staan. Die bonnen zijn super, maar af en toe wat lastig terug te vinden wat er nog open staat.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek