1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alles ontvangen

Geen mail gestuurd dat een van mijn producten later kwam. En toen ik via Facebook contact op nam was dat niet echt vriendelijk. Blijkbaar stond er bij het product dat later kwam dat het beperkt leverbaar was en dus een levertijd op zat. Echter zeiden ze ook zelf was dit niet via de mobiele site of app te zien alleen via de volledige site. Vervolgens is het product ook in de uitverkoop dus goedkoper... Gevraagd of er iets aan gedaan kon worden maar nee dan moest ik de order annuleren en dan opnieuw bestellen Dan had ik wel verzendkosten.... Ja dat schiet dus niet op. Voor mij never nooit geen divoza meer... Of ze moeten alsnog met iets komen maar ik vond dit ontzettend slecht. Niet klantvriendelijk en ik had meer van divoza verwacht!

Pluspunten

Vliegendekens besteld, na 1 dag thuis. Goed Geregeld.

super tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering volgens afspraak

Heel klein artikel geleverd in grote doos. Paste makkelijk in envelop. Nu hogere verzendkosten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ALS er dan eindelijk geleverd wordt, en je hebt een bekend merk gekocht, voldoet het product aan de verwachtingen.

Waarom bij bestelling aangeven dat het product de volgende dag geleverd zal worden, als je vervolgens 2,5 dag later een "sorry, we zijn erg druk"-bericht van uitstel gaat sturen? Na een week wachten, bleek de adressering (af laten leveren bij PostNL-punt) incompleet, waardoor PostNL weigerde mij het pakket te overhandigen. Flink bedrag van te voren betaald en vervolgens late levering en geen overhandiging: absoluut onaanvaardbaar. Deze opmerking zal niet worden gepubliceerd, want in mijn ervaring worden negatieve reviews dat nooit bij Divoza.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

App voor smartphone.

App werkt niet optimaal. Heb uiteindelijk via webbrowser mijn bestelling moeten afronden. De belofte "voor 19.00 uur besteld, de volgende dag in huis" gaat niet op. Ik heb, van de drie bestelde producten, slechts 1 ontvangen na twee werkdagen. Op de andere twee producten zit ik nog steeds te wachten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Online bestellen ging makkelijk. Door drukte langere levertijd, netjes geïnformeerd

Personeel in de winkel is niet echt vriendelijk en behulpzaam te noemen. Veel nieuwe gezichten die klantvriendelijkheid niet hoog in het vaandel hebben staan

Pluspunten

Leuke winkels, handige site.

Antwoord nr zou leuk zijn, voor de retouren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer behulpvaardige behandeling aan de telefoon.

Echter sinds mei al wachtend op een product wat op een of andere manier maar niet uit een ander filiaal komt. Direct contact opnemen via telefoon is misschien dan handiger dan per mail met het filiaal. Tot op heden ook over mijn andere in bestelling staande producten nog geen reactie gehad. Dat zou naar mijn idee wel wat beter kunnen/sneller.

1 star: very bad, unacceptable

Positive

Suggestions

Leveradres klopte niet, waardoor ik zelf achter mijn pakketje aan moest. Dit terwijl ik tot een aantal keer toe mijn adres heb gewijzigd (in de winkel en online), en ook tijdens het plaatsen van mijn bestelling dit nogmaals aangeven heb. Toch werd het pakketje naar het verkeerde adres gestuurd, en kon ik er zelf achteraan. Ik woon al ruim 3 jaar niet meer op dat adres, en de bewoners ken ik niet. Ik heb contact gehad met iemand van Divoza via de telefoon en kreeg als 'oplossing' aangereikt dat ik maar moest afwachten en hopen dat de bewoners het pakketje niet aan zouden nemen (wat wel gebeurde), want dan kwam het pakketje wel weer terug bij Divoza en kon het opnieuw worden verstuurd. Erg vervelend wanneer je erop zit te wachten! Uiteindelijk heb ik het pakketje bij de bewoners van het adres waarheen hij gestuurd was, opgehaald. Maar de extra rompslomp die erbij gekomen is maakt dat ik niet zo snel weer online zou bestellen!

• Would you recommend us? No

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb de helft van mijn bestelling niet ontvangen en ook geen antwoord gekregen op mijn e-mails. Slechte ervaring betreft klantenservice.

Pluspunten

Snelle levering goede prijs

Op de hoogte houden leverdatum nalevering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Altijd goede ervaringen met Divoza.

Pakket helaas verstuurd zonder mijn naam erop.. daarom heeft de meneer van het PostNL punt hem direct weer terug gestuurd.. bestelling nooit gezien.

Pluspunten

Ruime keus met de beste producten van verschillende merken en prijsklassen. Dat gecombineerd met super service, snelle levering en echt goede kortingsacties. Top!

Niets

Pluspunten

Kwalitatief goede spullen. Duidelijke site.

Alles kwam los, ik wacht dan liever iets langer, maar niet 5 pakketjes...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

1 onderdeel kwam heel snel

Klant op de hoogte houden wanneer producten niet op voorraad zijn en niet een laffe mail sturen met sorry we zijn zo druk! Klant had al betaald namelijk! En vervolgens niet meer reageren op mails!

Pluspunten

Snel bericht dat mijn bestelling klaar ligt in de winkel. Heb al vaker online besteld en ben zeer tevreden.

geen

Pluspunten

Vriendelijk personeel met kennis van zaken!!

Op dot moment niet

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Keurige levering

Op de site als op voorraad en voor 19.00 uur bestelt op vrijdag wordt niet zaterdag maar maandag geleverd. Dat er bij zetten op de site !

Pluspunten

Netjes geholpen in de winkel, artikel was niet op voorraad maar werd kosteloos thuis bezorgd. Ook werd ik keurig via de mail op de hoogte gehouden van de levertijd ! Al met al top dus !!

Pluspunten

Ik heb een Samshield besteld met de actie van 25% korting. Helaas bleek hij te groot. Na telefonisch contact gaan ze een maat kleiner bestellen bij de fabrikant met dezelfde korting... tot zover ook in het verleden een prima service!

Pluspunten

Snelle levering, de foto op de site was kleurgetrouw, dus dat was super.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Ik kreeg een mail dat ze zending wat vertraging had door de drukte maar de opvolgende dag had ik het in huis! Echt top

Pluspunten

Snelle service, goede producten

Nvt

Zernikelaan 16