3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Fijne service in de winkel! Ben erg goed geholpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd veel keus.

Nu voor het eerst lang wachten op de bestelling. Dat is nog niet eerder gebeurd. 1 deel met vertraging ontvangen. Andere deel nog niet. Te verbeteren is dan in dit geval de klant informeren dat het artikel er bijv. niet is en dat er keuze kan worden gemaakt uit een alternatief.

Pluspunten

service contact

bij online bestelling voor 19.00 volgende dag in huis maar bij afhalen duurt dit langer, dat is was ik apart vind.

4 stars: good service, well treated

Positive

Altijd snelle levering van producten. De producten zijn van goede kwaliteit. De medewerkers zijn vriendelijk.

Suggestions

Meer merken die iets goedkoper zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie prijs goede nette winkel

Aangeven als iets later geleverd word en niet volgende dag als je wel voor 19uur besteld heb

Pluspunten

De producten zagen er netjes uit en de bestelling was compleet.

De bstelling kwam niet optijd en één van d3 verpakkingen was al open.

Pluspunten

Snelle levering, de juiste producten ontvangen in de juiste maten.

Er werd een artikel later geleverd, het was fijn geweest om hier (het liefst van tevoren) een mail over te krijgen. Nu stond er alleen op de factuur dat er nog een artikel geleverd moest worden (ook niet heel duidelijk naar mijn mening) en had ik geen idee wanneer dit zou gebeuren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijn dat de bestelling gedeeltelijk werd geleverd ook al was een deel pas later leverbaar

Had fijn geweest als ik van te voren wist dat een deel van de bestelling later zou komen, nu kwam ik er pas achter toen ik de doos open maakte... Ook wist ik toen niet wanneer het wel zou komen en kreeg daar pas een paar dagen later bericht over. Had het fijn gevonden als dat beter gemeld kon worden

Pluspunten

Vriendelijk personeel in Zoetermeer. Verrassend klantvriendelijke service bij online bestellingen.

Deel van bestelling niet ontvangen. Geen verwachte levertermijn gegeven, geen reden voor de vertraging opgegeven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

bij bestelling komt mededeling MORGEN GELEVERD maar heb 9 dagen moeten wachten tot ik bestelling ontvang graag juiste leverdatum mededelen

Pluspunten

op tijd gelevert

niet alles word gelijktijdig geleverd

Pluspunten

Snelle verzending. Bij producten die niet op voorraad zijn kun je netjes aangeven dat je de andere producten al wel wilt ontvangen (die wel op voorraad zijn)

Geef kortingsacties iets eerder aan (bijv. Via mail!)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering netjes verpakt duidelijk wanneer het geleverd wordt

Pluspunten

Snelle levering en hele fijne spullen voor een mooie prijs

Aangeven dat er een na bestelling komt

Pluspunten

De producten die ik had besteld waren goedkoop maar kwalitatief goed

De levering was helaas niet een werkdag later, terwijl ik speciaal vrij had genomen om het pakket te ontvangen.

Pluspunten

Onze bestelling is snel geleverd alleen niet compleet.

liever de bestelling in 1 x geleverd en in kleinere dozen

Pluspunten

Pluspunten

Je kunt al tijd ergens uit komen met de medewerkers van divoza. Je word altijd goed geholpen als je iets moet passen van laarzen en caps en zelfs broeken. Ze helpen altijd graag

Nee eigenlijk niet top serves

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helft van de bestelling is geleverd zoals besteld.

Heb volledige aankoopbedrag betaald, maar het onduidelijk of en zo ja wanneer dit geleverd gaat worden

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De pakketen worden snel geleverd mits het leverbaar is.

Als de aankoop in delen word opgestuurd of een product niet leverbaar is graag de klant informeren. En vermelden wanneer je het niet leverbare product ongeveer thuis krijgt.

Pluspunten

Slechte klantenservice Producten niet leveren en dat niet aangeven Zich niet aan de afspraken met klanten houden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Assortiment op de website is goed

Artikelen besteld, betaald, gekozen voor ophalen in de winkel maar heb nu na bijna een week nog steeds niets gehoord of het in de winkel is geleverd. Terwijl het volgens de website als wij per post geleverd wilde hebben dit volgende dag al zou worden bezorgd. onacceptabel omdat mijn spullen nog niet zijn geleverd en ik wel betaald heb. Kan ik voorlopig alleen maar hopen dat de spullen worden geleverd

Pluspunten

Jammer dat sommige producten op de website staan je ze koopt en het vervolgens nog weken duurt voor ze het kunnen leveren

Zernikelaan 16

9351 VA Leek