Pluspunten

Makkelijke website Snelle levering

Pluspunten

Past heel mooi en is licht in gewicht, maar toch sterk

Pluspunten

Pluspunten

Grote collectie, bij aanschaf lederen laarzen goed advies en hulp. Als iets niet op voorraad is kan het zonder problemen besteld worden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het product was leverbaar, in tegenstelling tot de concurent.

Onaardig geholpen, niet het gevoel dat er met mij werd meegedacht. Bureaucratisch. Mijn deken was besteld en betaald maar ik kon hem niet eerder ophalen dan dat ik een bevestigingsmail had gehad. Dit kon niet ivm de orderverwerking. Er lag echter een exemplaar in de winkel maar ook die konden ze niet voor mij klaarleggen. Dat terwijl mij 's ochtends telefonisch werd verteld dat men op actiedagen geen dingen achteruit konden leggen, maar als ik hem nou via internet betaalde kon ik hem zo oppikken. Besteld en betaald zoals afgesproken, maar oppikken bleek niet het geval na 5 telefoontjes, waarin werd verteld dat het winkelpersoneel 'niet blij werd van klanten zoals ik, daarvoor was het te druk' ik kon zonder het officiële bevestigingsmailtje mijn deken niet meekrijgen, terwijl deze klaarlag in het magazijn en de deken ook nog aanwezig was in de winkel - Uiteindelijk heeft men 'bij hóge uitzondering', na een hele middag bellen, mijn deken klaargelegd. In de winkel werd er echter helemaal geen probleem van gemaakt. Voor mij een zoveelste toestand met Divoza. Al jaren klant, maar de onaardigheid en slechte service van met name de dames achter de klantenservice heeft mij doen besluiten dat dit mijn laatste bestelling was bij Divoza. Voor mij niet weer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze proberen alles zo snel mogelijk te leveren.

Ik kreeg op 1 dag 2 pakketjes binnen. Een paar dagen later ook weer 2 pakketjes. In die laatste pakketje zat in ieder doosje 1 Halstertouw. Het is voor jullie toch veel goedkoper om dat in 1 keer te leveren ipv 4 verschillende pakketjes over 2 dagen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes verpakt

Bestelling wordt in gedeeltes afgeleverd, terwijl op de site staat dat het de volgende dag afgeleverd gaat worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prettige website

Voor de zoveelste keer is een product niet voorradig en wordt niet gecommuniceerd hoe lang het nog gaat duren om het te leveren. Erg frustrerend.

4 stars: good service, well treated

Positive

I have had several wonderful experiences with this company, both in the Netherlands and here in the U.S. The service has been prompt and impeccable, and the products have been perfection, many of which are not readily available in the States.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Goede service, netjes verpakt

De spullen hadden best in 1x verzonden mogen worden ipv apart

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

I love it for great choice, fast shipping and new brands.

Suggestions

I would be much happier if we can make shipping cost like they were before (90 euro for three little things is too much for me).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt, doos zat goed dicht.

Op de site staat dat als je het voor 19.00 besteld je het de volgende dag in huis hebt, ik heb het gewoon op een werkdag besteld, en 2 dagen later binnen gekregen. Dus niet de volgende dag. Alles was leverbaar volgens de site, alleen moest mijn halster opeens nog nageleverd worden. Dit gebeurde echter wel snel, maar stond niet aangegeven op de site en was gewoon leverbaar

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Livraison très rapide

1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

I sent a e-mail about return twice, but no reply. I disappointed.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

steeds snel geleverd en goede service!

Pluspunten

Super snelle service, ook naar België

Pluspunten

Bestelling snel en perfect ontvangen.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas was levering niet compleet, op zich niet erg maar daarna totaal geen communicatie over dr restant levering. Een dikke onvoldoende

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

BON PRODUITS

Suggestions

LIVRAISON LE LIVREUR AURAIT M APPELER LA PREMIERE FOIS QU IL EST VENU.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd fijne service in de winkel

Mag meer producten op voorraad zijn. Jammer bij online bestelling dat je dubbel verzendkosten betaald 4.95 voor verzenden en nog eens 7 euro voor retourneren.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek