Pluspunten

Snelle en goede levering. Ik ben zeer tevreden.

3 Sterne: fein, eine vernünftige Erfahrung

Positive

Schnelle Lieferung, problemlose Kaufabwicklung.

Verbesserungspunkte

Bei den Pferdedecken mit Halsteil wäre eine Größentabelle sinnvoll, wo man sieht, wie man die richtige Größe bestimmt. Die Angaben auf der Seite ind irreführend, wenn man nicht weiß, wie es funktioniert. Nach 30Min. Suche im Netz habe ich endich eine Seite gefunden, wo man die Deckengrößen sehen konnte, bzw. wie gemessen wird. Es scheint in jedem Land andere Verfahren dazu zu geben?! Bei Retouren wäre gut wenn man weiß, dass das Porto selbst gezahlt weren muss.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijk snelle levering, maar niet zo snel als ik gewend ben van jullie.

Ik heb twee vliegennetjes besteld. Een voor een paard (full) en een voor een pony (pony). Die bij het paard past perfect maar die bij de pony is nog te groot. Ze is hem steeds kwijt. De maat die jullie hebben voor pony is echt heel te groot. Helaas kan ik m niet meer terug sturen omdat hij nu al gebruikt is. Hij is nog wel heel. Erg jammer. Onze pony meet 1.26 en paste voorheen haar ouder vliegennet wel maar deze dus echt niet. Ik kan m ook niet kleiner maken.

Pluspunten

Snel geleverd, volgens afspraak.

Geen.

Pluspunten

Top kwaliteit en goede levering

Er staan savonds voor 7 uur besteld volgende dag in huis. Helaas heb ik het altijd een dag later.

Pluspunten

Goed bereikbaar, goed geholpen.

Online orderstatus beter inzichtelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment, leuke acties, vriendelijk personeel.

Duurt lang voor je mail beantwoord wordt.

Pluspunten

Hij lag snel klaar in de winkel, toppie.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Klantvriendelijk - Op de hoogte gehouden door mails

- Betere mail over ruiling enz

1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

They informed me of the wrong tracking info (URL containing tracking# that never exists) and never reply to any inquiries. I placed order almost a month ago but nothing except payment has been updated. Of course I cannot track my order and haven't received it yet.. and how can I rate them? So annoying. I regret to shop at this store. I will definitely never visit here and tell my friends NOT to shop here as well.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en af te rekenen. Prima geholpen aan de telefoon. Vriendelijke mensen in de winkel in Enschede

Geen bevestigingsmail gehad. Deze mail met de beoordeling heb ik eerder gehad dan de mail dat mijn bestelling klaar ligt. Dit zou iets beter geregeld kunnen worden

Pluspunten

Duidelijk website, je kunt alles makkelijk vinden. Snelle levering.

Iets meer voor de mini paardjes en pony’s in het assortiment

Pluspunten

snel, goed geïnformeerd

geen

Pluspunten

alles compleet en op tijd

Pluspunten

Erg mooi dekje, goede pasvorm, zeker het geld waard.

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site

Bezorgkosten

Pluspunten

Snelle levering en altijd alles goed ingepakt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestel hier niks wat niet op voorraad is. Kan wel 6 weken duren en elke keer dat je belt zeggen ze:wordt deze week verwacht. Totaal geen communicatie hierover vanuit Divoza. Vervolgens wordt je bij het 6de telefoontje uitgescholden door de bedrijfsleider J. Driehuis. Ik moest maar een gehoorapparaat kopen, ‘hoe oud bent u’ enz.... Kortom, waardeloos bedrijf.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

alles perfekt und super schnell :-)

Pluspunten

Goede website en makkelijk te bestellen.

Eerlijk zijn over de levering. In dit geval is het vandaag bestellen morgen in huis niet gelukt. Ik zou meer informatie willen over de levering als het vertraagd is.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek