Pluspunten

Snelle en goede service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hele mooie kleur!

Helaas al kapot :(

Pluspunten

Alles in een keer leveren.

Pluspunten

Fijne Winkel, Als je naar de winkel zelf gaat word je er direct geholpen. ook al is het soms druk. eigenlijk bestel ik altijd mijn dingen maar ik ga er nu zeker vaker heen!

Geen!

4 stars: good service, well treated

Positive

Snel bezorgd

Suggestions

Pluspunten

Goede en duidelijke levering Goede producten Goede productbeschrijving

Heb ik eigenlijk niet

Pluspunten

Fijne, stabiele en stevige schoen die voor mijn doen lang mee gaat. Prijs kwaliteit is Super. Door de veter goed passend te maken op elk punt van je wreef(voet) en door de rits makkelijk aan en uit te trekken waardoor je schoen altijd goed zit en je niet elke keer je veters opnieuw hoeft in te delen.

Misschien dat een sporenbeschermer aan de achterzijde bij de rits nog een tip is. Rits raakt gekneusd wanneer de schoen iets ouder wordt en je er geregeld met sporen mee rijdt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nadat er met het bestellen via de Divoza app wat fout ging ben ik erg vriendelijk en snel geholpen en heb mijn bestelling alsnog sneller dan verwacht ontvangen.

Controlescherm in de app voordat je daadwerkelijk een bestelling plaatst.

Pluspunten

Snelle levering, veel keus, goede producten, fijne acties.

Pluspunten

Super snelle levering!

Betaling duurt lang

Pluspunten

Lekker dunne zweetdeken goedeligging hals voor Dravers top Had voor de grotere paarden al een maat groter dan normaal besteld

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Pluspunten

Super tevreden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte klantenservice. Bestel hier niet! Als iets niet past oid zijn de retourkosten (€6,95!!) voor jouw rekening. Slechte kwaliteit producten, waar je vervolgens geen garantie op krijgt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling; productinformatie is correct; duidelijke informatie over procedure

Pluspunten

juiste onderdeel snel gevonden op web en vlotte levering

Tips ontvangen

Pluspunten

Snelle levering, goede service, kennis van zaken, een fijn bedrijf

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

I bought a helmet which was exactly as advertised. Lightning fast shipping, even overseas to US! I have also bought a show coat with the same stellar experience. And they have a lot of brand options not available in the US. Check them out!

Pluspunten

Duidelijk, klantgericht, correct, informerend, what you see is what you get!, goede klantenservice!

Prima, ga zo door :-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Voor 1900. besteld volgende dag thuis? nee woensdag besteld zaterdag geleverd. Had het product dringend nodig heel jammer.

Beter deze melding van de site halen als je dit niet kunt waarmaken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Twee artikelen besteld. Beide in voorraad maar het tweede moet na week nog komen. Jammer, is kadootje voor mijn kleindochter. Baal er echt van

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestellen makelijk

Ik heb van de secton shine gell een kapotte verpakking gekregen, mijn schokmohle halster was on afgewerkt zaten overal nog lange draden aan van 3 a 4 cm Levering was in 2 delen

Zernikelaan 16

9351 VA Leek