3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

optijd geleverd.

ik heb een aantal keren gemaild over mijn bestelling omdat het kapot geleverd is. ik heb hier geen antwoord op gekregen ik hoop dat ik hier nog antwoord op krijg

Pluspunten

Zaterdag besteld en maandag al in huis. Is een degelijke teugel voor dat geld. Werkt goed en merk dat t mijn paard ook meer rust geeft! Durf nu met een stuk meer vertrouwen weer met hem naar buiten :)

Pluspunten

Van tevoren laten weten dat niet alles in een zending komt.

Pluspunten

Snelle levering.

nvt

Als ik op vrijdagavaond 18.59 een betalingsbevestiging krijg, ga ik ervan uit dat ik zaterdag mijn bestelling binnen krijg. Dat zei de bevestiging ook, maar pakketje kwam pas maandag

Pluspunten

Perfecte levering - mooi materiaal

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel en een uitgebreidde collectie

Niet dat ik zo weet

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Mooie winkel , leuke collectie en vriendelijk personeel!

Pluspunten

Dit is de enige deken die mijn andalusier goed past. Fijn dat er nu ook een 0gr deken vd highliner modellen is. Ik ben er heel blij mee!

Tip: het zou fijn zijn als er ook een vliegendeken en zweetdeken van de HH highliner modellen zou komen!

Pluspunten

Snel geleverd!

Pluspunten

goede service en goed kwaliteit

1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

Positive

Ware (Reithelm) unzureichend verpackt. Keine Einzelverpackung, kein Füllmaterial. Paket war gestaucht da vom Paketdienst geworfen. Da Materialschäden nicht auszuschließen sind, geht der Helm zurück. Kommunikation schleppend, schade.

Verbesserungspunkte

s.oben. Bessere Verpackung, genug Füllmaterial. Ware sah aus wie Ausstellungsstück.

Pluspunten

Prima spullen en snel geleverd, zodat ik weer snel verder kon met reining en barrel racing. Groetjes Jinty Pinty

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering, fijn product. Hengstenketting met stevig maar zacht touw. Tevreden mee!

Misschien is het een idee om deze zachte hengstenketting ook met een zilvere ketting beschikbaar te stellen.

Pluspunten

Goed te woord gestaan, mooie producten, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geleverd, goede producten

Meer informatie over levering, product was niet op voorraad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt

Levertijd op site nakomen en adequatere reactie (mail) bij vragen aan de helpdesk

Pluspunten

super content

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De bestelling werd de volgende dag geleverd.

Negatief punt: Omdat de helft van de bestelling niet meegekomen is omdat dit niet op voorraad was, had ik niets aan de spullen die wel geleverd waren. Ik kan de lappen niet gebruiken zonder de bandages! En de bandages kwamen niet mee! Moest toen met spoed alsnog naar een winkel om de bandages daar te kopen! Dat moet echt anders! Jullie hadden moeten aangeven dat de helft van de spullen niet leverbaar waren en mij hiervoor bellen of mailen om een keuze te maken of wel helft leveren of niet helft leveren. Ik kan daarom niet aanbevelen om bij jullie te bestellen omdat mij dit al vaker is overkomen in het verleden.

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Super snelle levering

1 artikel gereserveerd was niet op voorraad kreeg eerst ene artikel maar stond niks bij wanneer het 2de artikel ongeveer geleverd zou worden kreeg 2 dagen later wel bericht dat dat artikel ook onderweg was best vlot nog maar had graag van te voren willen weten van hoelang ongeveer ging duren

Pluspunten

Snelle levering Goede producten/kwaliteit

Pluspunten

Snelle service. Eind van de middag besteld en de volgende dag in huis.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek