Pluspunten

-snelle levering -goede kwaliteit spullen -ruime keus, breed assortiment -altijd leuke acties/kortingen

3 stars: fine, a reasonable experience

Pluspunten

Ik heb mijn jodphurs op goede vrijdag besteld en de volgende dag waren ze al binnen! Super snelle service, zelfs tijdens de feestdagen.

Pluspunten

Super blijft mooi zelfs na wassen

Pluspunten

Divoza is een goed en betrouwbaar bedrijf. Goede producten voor een betaalbaar prijs. Goede service.

Zo doorgaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ruim assortiment

Kwaliteit bepaalde producten en met name de afhandeling als er met een product wordt teruggegaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, netjes verpakt.

Duidelijker vermelden van deelleveringen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb nog niets ontvangen!!!!!

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt. Toen ik vergeten was het extra product aan te klikken, gebeld. De volgende dag werd het product al nageleverd. Goede service!

Pluspunten

snelle en nette levering. service ook netjes

Pluspunten

Fijne ruitershop. Zowel in de winkel als online. Snelle levering. Goede producten. Goede service.

Ik gebruik de app. En in de app kun je de levertijd niet zien. Er is geen chat aanwezig. En het stukje zoeken in categorieën mag wel wat uitgebreider.

Pluspunten

Snel geleverd, makkelijk te betalen!

Inpak van dozen, iets meer bescherming in. Nu lag alles er los in dus kon veel verschuiven. Deze producten konden dat wel hebben, maar misschien voor andere...

Pluspunten

Duidelijke site en goede foto's. Snelle reactie op vragen via mail.

1 star: very bad, unacceptable

Positive

I have to say that Divoza provides super service in store, but sucks for online service

Suggestions

I’ve order a horseware Apple favor lick in January, by the end of the month, I didn’t get the product yet. I called the company and asked about the stuff, they answered me the products will be sent in February; however, I get this product by the end of March. I don’t mind if you contacted me with any ways but I think the company should inform me about delivery date. Also, I order everything at once but the company sent me products in many different times, which the amount price gets little that I can’t get my tax refund! Moreover, I mailed Divoza about online shopping tax refund before, they only answered that I could go to Schiphol tax refund counter, while even I get the stamp from costumer, I don’t know how to deal with it then. I am sincerely dissolved in Divoza’s service and get no confidence in it.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Veel voorraad en artikelen, duidelijke fotos vsn artikelen.

Adreswijziging kan je na bestelling niet meer aanpassen

Pluspunten

Duidelijke website. Producten zijn makkelijk te vinden door de zoekveld en.

Ik had een tas besteld en kon geen afmetingen erbij vinden. Dat was wel makkelijk geweest, nu was het afwachten hoe groot hij zou zijn.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek