Pluspunten

Altijd goede service

Pluspunten

Heerlijk warme winter rijhandschoenen. Gevoel is iets minder dan dunne rijhandschoenen maar wel de beste winterhandschoenen die ik heb geprobeerd. Goede grip.

Zou slijtvaster kunnen. Heb mijn vorige paar nu vervangen en voor deze prijs mogen ze wel wat langer mee gaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne service, medewerker denkt goed mee.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De service in Zoetermeer was echt perfect! Super vriendelijke medewerksters, die volledig begrepen dat ik not amused, vanuit Harmelen, daar naartoe was gereden (meer dan 100 km!)

Service in Harmelen, geen kennis over product, niet klantvriendelijk of meedenkend. Helaas een defecte saddle clip ontvangen, maar niet bereid om product terug te nemen. Probleem werd volledig bij mij neergelegd.

Pluspunten

Product te klein besteld helaas. Telefonisch kunnen regelen dat ze de juiste maat naar Enschede sturen zodat ik daar kan ruilen, top!

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle levering

Pluspunten

Dekje van PS of Sweden besteld en was binnen 2 dagen binnen. Superkwaliteit en blij dat Divoza besloten heeft dit merk ook te gaan verkopen.

Geen enkele. Supersnelle verzending

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk assortiment.

Erg jammer. Op de site staat “voor 19:00 besteld morgen in huis” 2 dagen na het bestellen had ik mijn producten binnen. Nou vind ik dit nog niet zo’n heel groot probleem ondanks dat het wel op de site staat en niet waargemaakt word. Wat wel heel erg jammer is en ik behoorlijk slecht vind is dat wanneer ik het pakketje open het alarm nog aan het product zit. Vervolgens bel ik op om het even te melden. Krijg ik een antwoord: Dan kan je even naar het dichtsbijzijnde filliaal rijden om hem te verwijderen. Ik bestel juist zodat het mij een stuk rijden scheelt en ik geen tijd had om naar de winkel te komen. Jammer dat jullie een stukje service missen terwijl jullie een super leuk assortiment hebben. Meerdere keren bij de Divoza teleurgesteld over de service. (Ook in de winkel zelf.)

Pluspunten

overzichtelijke website Kloppende informatie qua voorraad Snelle verwerking en verzending Goede aanbiedingen

Pluspunten

Nu een paar keer mee gereden, maar ik heb echte goede grip. Ook nu bij dit weer met hele koude handen.

Teugels zijn wat aan de korte kant, ondanks de maat full

Pluspunten

De levering kwam op tijd. Netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle kosteloze levering

n.v.t.

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Veel merken, goede akties met kortingen!!

Suggestions

Soms lange levertijd: enige minpuntje!

Pluspunten

Groot assortiment, vlotte levering en regelmatig leuke acties

Pluspunten

Snelle levering en veel op voorraad. Genoemde levertijden kloppen bijna altijd. Vriendelijk personeel in Heteren.

Pluspunten

Super snelle service!

Pluspunten

Goed verpakt

Pluspunten

Om 18:55 besteld en was de volgende dag in huis! Echt super service.

Dat je bij online bestellen ook je kaartnummer kan invullen. Deze keer op mijn werk besteld en spaar dan eigenlijk 2x punten!

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Très beau choix de matériel (notamment briderie), livraison rapide (dernier colis reçu en France moins de 24h après la commande !)

Pluspunten

Snelle levering. Prima service!

Pluspunten

Snel verzonden en en een uitstekende product

Pluspunten

De spullen werden keurig en snel bezorgd. Zelfs de nalevering was er snel!

Zernikelaan 16

9351 VA Leek