3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk website. Actuele voorraad zichtbaar. Keuze om op te halen in filiaal.

Wanneer ik mijn afleveradres aanpas en alles lijkt te kloppen en naar het volgende scherm ga staat het oude adres er weer in. Dit is vanaf dat punt niet meer te wijzigen. Hierdoor zijn mijn pakjes inmiddels meerdere keren op het verkeerde adres afgeleverd of retour gestuurd. Hierover telefonisch contact gehad maar via de website is het bij mijn nieuwe bestelling wederom fout gegaan en niet afgeleverd op het adres dat ik heb opgegeven.

Pluspunten

Ik moest wat ruilen want het pastte niet (ik had besteld via internet) dus gingen we naar de winkel in Enschede en ze hebben heel goes geholpen en waren super vriendelijk :)

Heb ik niet! :)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verkooppunt van wat ik zocht

Wederom niet geleverd binnen aangegeven tijd bij bestelling. Van de 5 items slechts 1 ontvangen nog, dus weer huilen met de pet op.

Pluspunten

Wat een fijn personeel. Ik kwam samen met mijn dochter een verjaardagscadeau ophalen voor haar. Ze mocht de eenhoorns hoorn voor haar pony nog niet zien. Dus het personeel heeft het cadeau voor me keurig verstopt in de tas. Super lief!!!

Pluspunten

Goede levering

Pluspunten

Pluspunten

Super levering, heel snel! Ook super vriendelijk personeel! Ze denken ook echt mee. En helpen heel goed voor een oplossing!

Ik mis alleen het merk fairplay een beetje

Pluspunten

Goede overzichtelijke webshop Snelle service

Pluspunten

Pluspunten

Vindbaar en centraal gelegen

Geen aanmerking

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

It's easy to use.

Suggestions

Some of the descriptions are still in Dutch even though I've clicked the "English" language tab. That's definitely a problem. You also have some sort of problem with PayPal, because your check out wouldn't function with PayPal as the payer, at least for me, and so I used my debit card, but then I had written to you to report the problem with PayPal, and then someone at Divoza manually processed the PayPal order. Unfortunately that became a duplicate order, because I had already paid with my debit card after my difficulty with PayPal. I tried using PayPal for another order with you, and again it did not process -- the checkout could not be completed. This time, I simply paid for the merchandise with my bank card instead and didn't report my difficulty with PayPal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt

Mag iets sneller geleverd worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De neusriembontjes waren precies zoals ik ze bedoelde, dat is top.

De sporen waren eigenlijk niet wat ik zocht, de foto op de website lijkt niet op wat ik thuisgestuurd heb gekregen. Ik was op zoek naar stompe sporen en kreeg een soort knopspoor toegestuurd. Heb ze maar bij de verzameling gegooid en ga verder zoeken.

Pluspunten

Helemaal Tevreden!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijne Website en meestal heb ik alles snel binnen

Ik heb een pakketje rond 10 nov besteld en hem helaas nog steeds niet binnen. 4 keer gebeld inmiddels en mij is telkens een dag gegeven wanneer het binnen zou komen. Maar telkens was dit niet het geval. Mij is nu volgende week verteld dus ik hoop dat dit nu eindelijk de datum is.. Deze keer minder tevreden met de service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snel verzonden

nog steeds niet geleverd, waardoor mijn moeder nog steeds geen kerst cadeau heeft.

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd en dat tijdens de feestdagen!

Pluspunten

Wanneer de bestelling uit meerdere items bestaat mag de bestelling best een dag langer op zich laten wachten ipv 2 dgn achter elkaar 2x verzenden, scheel kosten voor Divoza

Pluspunten

Snelle levering. Klanten service snelle en correcte afhandeling bij voorgelegd probleem.

Pluspunten

Goede kwaliteit en ze zitten perfect

Pluspunten

Ziet er mooi uit en voelt stevig aan.

Ik heb geen tips, fijn dekje!

Pluspunten

Mooie cap, dochter erg blij met de magneet sluiting goede pasvorming

jammer dat deze beschadigd binnen kwam, ivm kerstcadeau moest ik terug naar een Divoza zaak, wat me een tank benzine en vrije middag koste, als compensatie een waardebon van € 5,00 dit weeg niet op tegen de benzine kosten, maar had het toch nodig voor de kerst, dat was even een tegenvaller

Pluspunten

Duidelijke en snelle levering

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Respect de la commande. Réponse rapide aux e-mail.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek