Snel en goed

Mooie kwaliteit spullen Goede communicatie

Een goede ervaring

Het was snel bezorgt en hernia top kwaliteit en mooi

Snel geleverd, deken paste prima ,top

snel geleverd,deken paste prima

Niks op aan te merken, prima voor elkaar!

Niks op aan te merken, alles prima geregeld en de spullen op tijd geleverd.

Hele snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding

Erg tevreden!

Online bestelling geplaatst. Snelle levering. Erg tevreden over het product. Eerlijke prijs. Ook erg fijn dat je hier een vvv-cadeaukaart kunt besteden.

Duidelijke webshop Snelle levering

Goede snelle service

Maken waar wat ze beloven top service

Een mooie deken!

Het was even wachten, maar ik werd goed op de hoogte gehouden. De deken past goed en blijft goed liggen. Een chique deken!

Goede,service veel keus

We komen graag bij Divoza Leek. Je voelt je er welkom. De mannen kunnen even aan de koffie terwijl wij winkelen. Er is altijd wel iets passend te vinden.

snelle en goede bezorging van de bestelling

Jammer verkeerde kleur geleverd

Netjes geen retour kosten

Optijd en goed geleverd

Het pakketje was er al na 1 dag wachten

Geweldig kan niet beter top

Een hele fijne winkel om iets te bestellen. Goede service. Beveel dit bedrijf aan als je iets nodig bent voor paard en ruiter.top

Levering prima maar korting niet toegepast.

Extra gewacht met het bestellen van de rijlaarzen ivm de korting op zondag 7 nov ...kortingcode akkoord maar niet verwerkt in de prijs. Denk erover na om laarzen terug te sturen scheelt toch ff meer dan 30 euro maar ja...is ook weer zo'n gedoe...

snelle verzending

goede website en goede afwikkeling

100 % goede service en verzorging

Correct behandeld, resultaat, blije paarden

Snelle levering, prima producten

Snelle levering van prima ruiterspullen

Levering was een dag later maar product van goede kwaliteit

Het bestelde product zou de volgende dag geleverd worden en wij hadden het met spoed nodig dus het was jammer dat dit nog een dag later werd. Verder was het product wel helemaal naar wens, goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Geen prettige sfeer, geen kundig personeel

Adviezen van personeel waren tegenstrijdig, waardoor bijna het verkeerde gekocht. Spullen waar ik voor kwam of die geadviseerd werden, waren niet voorradig. Ik vond de sfeer niet prettig. Personeel leek verveeld. Ik vond het personeel niet uitnodigend en/of enthousiast. Bij binnenkomst stonden er vier man achter de kassa terwijl er geen klanten bij de kassa waren. Ik ga 1000x liever naar Het Gareel.

Fijn en goed werkend

erg tevreden!!

Alles was perfect in orde, dag erna geleverd.

Was super vlotte bestelling. Alles wat we besteld hebben was er bij.

weer super snel!

de deken is prima

Super netjes ontvangen en leuk personeel aanwezig. Alleen jammer dat het hoofdkantoor niet mijn bestelling in 1 x had gestuurd . Dit betekent dat ik nog een x heen en weer moet rijden .

Zernikelaan 16

9351 VA Leek