2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke site, makkelijk te bestellen

Levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus

Het was erg jammer voor mijn dochter dat haar rijjasje niet op tijd geleverd werd. Volgens de website zou deze binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd worden. Via de mail kregen we bevestiging van het tijdig leveren van de order. Maar bij bezorging bleek alleen het gratis kado geleverd te zijn. De rijjas is nog in backorder en we hebben nu geen idee wanneer deze wel bezorgd wordt. Dáárover krijgen we geen mail. Tip is dus om een gratis kado niet als hoofd-order te kenmerken. Dan houd je mensen een worst voor. In afwachting van het zo gewenste rijjasje verblijven we...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd snelle en efficiente afhandeling van de bestelling. Ook altijd goedkoper dan andere online ruitersport zaken.

misschien de optie 'apart' opsturen iets prominenter aanwezig maken wanneer er een bestelling geplaatst wordt waarvan een artikel niet voorradig is

Pluspunten

het is een super mooi product en het was snel en goed geleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

ik kreeg een verrot doosje met daarin het artikel dat ik had besteld.. Erg slecht dat ik overduidelijk kan zien dat dit artikel al meerdere keren gepast is. Daarbij is de bestelling nog incompleet zonder enig bericht van Divoza over de mail. Geen idee wanneer ik het 2e artikel nog mag ontvangen.. slechte service!

Pluspunten

Sluit super mooi aan voor bij de borst en stevige kwaliteit en betaalbaar

Niks

Pluspunten

op andere websites stond vermeld dat deze jas groot valt en dat je dus twee maten kleiner dan je normale maat moet bestellen . Dit heb ik op jullie site gemist en anders had ik de verkeerde maat besteld .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering. Overzichtelijke website

Ik ben al jaren klant bij Divoza en heb er al behoorlijk wat geld uitgegeven. Ook deze keer twijfelde ik niet om bij Divoza te bestellen ook vanwege de herfstkorting. Dus een deken besteld voor € 89,95. Nog voor dat de deken was bezorgd ontving ik een nieuwsbrief waar exact de deken die ik had besteld in de actie was voor € 75,-. Ik heb gevraagd via e-mail of Divoza nog wat voor mij kon betekenen omdat ik dit toch wel een beetje jammer vond. Tot op heden nog geen enkele reactie gehad. Niet correct om zo met vaste klanten om te gaan, jammer!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Schneller Versand, reibungsloser Ablauf!

Pluspunten

Veel mooie en betaalbare spullen in de shop

Jammer dat er geadverteerd word met vandaag bestellen morgen in huis in vele gevallen gebeurd dit niet.

Kind and rapid!

Overzichtelijke website

Pluspunten

Snelle service en netjes verpakt

geen

Positive

Great trade off between price and quality.

Suggestions

Too Much expensive ( at least from Germany) to return you back wrong order

Pluspunten

Snel geleverd. Singel ingepakt in bubble plastic

Een grotere doos gebruiken voor een singel van 55cm. Singel kwam er, ondanks de bubble plastic erg gekreukeld uit.

Pluspunten

Bestelling komt in mooie stevige pakketten aan Wordt snel bezorgd

Geen!

Pluspunten

Super snelle service

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijk personeel en fijn dat ze niet als je 1 stap binnenzet meteen naar je toe gaan en zich opdringen om te verkopen (groot pluspunt), alles wat ik zocht heb ik kunnen vinden dus top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk website. Aantrekkelijke aanbiedingen.

Produkt was er niet de volgende dag zoals beloofd is. Reactie van klantenservice kwam nadat het produkt geleverd was. Bestelling 1-10-2017, 4-10-2017 mail naar klantenservice, reactie op 6-10-2017 ontvnagen. Dit proces moet beter. Te weinig beschrijving bij de produkten, zoals lengte, pasvorm.

Pluspunten

Goede service, nette verzending, makkelijk gebruik van de site

Pluspunten

Snelle levering. Leveren ook in delen als niet alles direct leverbaar is

Niet mogelijk om kosteloos te retourneren

Pluspunten

Goede prijzen en goede service

Pluspunten

Snel bezord

Zernikelaan 16

9351 VA Leek