Pluspunten

wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, uitlevering en pakketbezorging

Pluspunten

Fijn dat in de beschrijving staat dat je een maatje groter aan moet schaffen. Netjes afgeleverd aan een hangertje in een nette zak.

Pluspunten

Altijd snel binnen en netjes verpakt! Laatst een paar handschoenen besteld en waren na 1x echt helemaal afgebrokkeld foto's gestuurd naar Divoza en gelukkig nieuwe gekregen. Heel netjes opgelost dus!!

Pluspunten

Fijn stof, zit heerlijk!! Zeker een aanrader. De gekleurde stiksels breken het maar zijn niet overdreven

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

voor de 2e keer zorgeloos besteld en bezorgd. En daarnaast als service een nieuwe klep voor de cap gekregen, terwijl ik duidelijk aangaf dat het door eigen schuld kapot is gegaan en dit wel wilde betalen. Kijk! dát is pas service verlenen en daar kunnen nog veel bedrijven iets van leren. Blijf zo doorgaan Divoza.

Pluspunten

uitstekend geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette mail, goede spullen

Website functioneert niet goed. Ik had heel zeker afhalen bij ophaal punt aangeklikt en goede punt geselecteerd. Dat wordt genegeerd en toch naar huis adres gestuurd. Daardoor spullen twee dagen te laat ontvangen. Voor mij een reden om een andere online winkel te overwegen.

Pluspunten

Correcte informatie, makkelijk bestellen ook BTW vrij. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering: zondagmiddag besteld , maandag al in huis?! :-)

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Nice selection of quality items. Fast ship to USA. Thanks!

Suggestions

More descriptions in English please.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uitgrbreid assortiment, aangevuld met een fijn huismerk. Medewerker aan de telefoon vriendelijk.

Service slecht. Producten die een langere levertijd hebben (5 tot 7 werkdagen), worden helemaal niet geleverd. Na 8 werkdagen zelf maar gebeld. Bleek dat een deel van de bestelling nog helemaal niet in behandeling is genomen. Als ik zelf niet had gebeld, had ik mijn bestelling nooit gekregen terwijl ik er juist op zit te wachten! De (overigens wel heel vriendelijke) medewerker aan de telefoon kon niks anders doen dan sorry zeggen. Ik had een compensatie wel op zijn plaats gevonden. Daarnaast wordt niet gereageerd op mails met onderhoudsvragen over producten. Ik koop/kocht nu al jaren bij Divoza, maar dit is nu al 2 keer gebeurd......

Pluspunten

Optijd aangekomen en goed verpakt

Product was te klein terug sturen is onduidelijk, hoe dit precies moet

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze

Klantvriendelijkheid in de winkel verschilt best veel

Pluspunten

Gewoon goed geregeld

Voor mij op dit moment niets

Pluspunten

artikelen netjes verstuurd en ingepakt.

Kwam er pas achter toen ik iets terug wilde sturen dat niet paste dat je retour moest betalen. Eerder en duidelijk aangeven.

Pluspunten

Super mooie en fijn zittende Harry Horse Challenge cap, voor een betaalbare prijs. Dankzij de super goede service van Divoza heel snel ontvangen.

Pluspunten

Pluspunten

Voldoende voorraad. Snelle levering. Ruime keuze.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle, goede service

Betere foto's van de producten

5 stars: perfect, definitely recommended

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Toujours très contente de mes commandes passées chez Divoza. Les tarifs sont intéressants et l'expédition est rapide et soignée.

Pluspunten

Snelle levering en top kwaliteit !

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Schnelle Abwicklung und Versand!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zernikelaan 16