Pluspunten

- snelle en correcte levering - Juiste producten - Gewenste producten zijn gemakkelijk terug te vinden op site - Goede mail-opvolging bij bestellen/verzenden + track en trace

Het terugzenden van grotere pakketten (bv. winterdeken) is heel nadelig. Omwille van het gewicht kost het terugzenden bijna evenveel als het product zelf. Daarom geef ik 4 sterren in plaats van 5. Indien terugzenden gratis zou zijn, zou de site zeker 5 sterren waard zijn.

Pluspunten

Eenvoudige website en snelle levering. Correcte prijzen en uitgebreid gamma.

levering van de juiste kleur van product

Pluspunten

Verbetering in telefonische klantenservice ten opzichte van 3maanden geleden.. NETJES geholpen deze keer....

In de wacht bij de telefoon duurde wel 4.5 minuut. maar ga zo door met klantvriendelijkheid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging.

In eerste instantie ging er iets mis met de betaling via internet. Kon nergens vinden hoe dit op te lossen. De volgende dag ontving ik een mail met een betalingslink. Toen was de betaling snel geregeld. Goed opgelost!

Pluspunten

Geweldige klantenservice: deskundig en vriendelijk

Geen. Gaat goed zo

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

super snel geleverd, en prijs en product zijn goed

geen

Pluspunten

Goede levering en snel, spullen worden netjes in gepakt en in hele dozen verstuurd, altijd erg blijzodra ik mijn Divoza doos in de gang zie liggen!

Ik zou niet weten wat er verbeterd moet worden

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Livraison rapide. Prodiit de qualité

2 sterren: slechter dan verwacht

Snellere levering, betere communicatie. Duurde in dit geval meer dan 2 weken en 2 telefoontjes en 3 mailtjes..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie website en mooie/goede producten.

Bij het selecteren van de dilteropties zou ik graag eerst alle filteropties die ik wil selecteren en daarna de resultaten laden. Dan hoef je niet steeds te wachten tot je weer een nieuwe filteroptie kunt selecteren.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Colis réceptionné rapidement - suivi sans problème. Commande conforme à ce qui avait été commandé.

Suggestions

Commande passée et payée - toutefois une erreur de coloris se trouvait sur la commande pour lequel un mail a immédiatement été fait mais qui n'a pas été tenu pris en compte . dommage cela fera un retour.

Pluspunten

snelle levering goede beantwoording van vragen

Pluspunten

Goede kwaliteit op tijd geleverd

Pluspunten

Divoza heeft heel erg veel paardenspullen. En aardige verkopers. Het is voor ons heel erg dichtbij.

Voor de wat exclusievere merken moeten wij toch naar een andere ruitersport zaak. In deze merken heeft Divoza niet erg veel keus.

Pluspunten

Snelle levering en leuke aanbiedingen

Levertijden en wanneer het product van de leverancier verwacht wordt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb woensdagavond besteld en geen bericht gehad dat het op de post is gedaan. Na een mailtje waar ik geen antwoord op kreeg en een hele middag in de wacht ga ik op goed geluk naar het postkantoor morgen en hopen dat het er is zo niet maar weer proberen contact te zoeken. Ik ben tot nu toe totaal niet tevreden met de service!

Pluspunten

Super snelle levering !

Kunnen betalen via bancontact app

Pluspunten

super snelle service! voor 19.00 besteld, is ook daadwerkelijk volgende dag in huis! altijd koop ik bij divoza, top winkel!

Pluspunten

Supergoed en supersnelle levering!

Pluspunten

prettig personeel

?

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Matériel de qualité. Emballage de qualité et envoi super rapide !

Suggestions

La muserolle Pad Pagony taille un peu grand. Vous pouvez le signaler dans la description.

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie

Zou het niet weten

Zernikelaan 16