Pluspunten

Uitgebreid assortiment Super snelle levering en dat is zeer zeker handig als je snel iets moet hebben ivm sloop graage paarden

Pluspunten

Super keus en heel snel. Perfect service

Website is soms minder snel op de mobile site.

Pluspunten

Binnen voering van Mn nieuwe laarzen zijn van ander materiaal zo blijft er bijna geen stro in hangen hahaha top

Ga zo door

Pluspunten

Bestelling super snel en in goede staat ontvangen

Pluspunten

De bestellingen die ik al geplaatst heb bij Divoza worden altijd correct en op tijd geleverd. Ze hebben een zeer groot assortiment waardoor je er alles kan vinden. Ook is het altijd leuk dat er veel met acties gewerkt wordt. Als ik geen mail gekregen had van de dekenactie, dan had ik het deken waarschijnlijk niet bij divoza gekocht. Super winkel!

Dat je het type bouw/ras van het paard kan aanklikken zodat er een beter pasvorm gevonden kan worden. Ik heb een fries (barok/breed). Voor haar is het niet makkelijk om een geschikt deken te vinden. Gelukkig is de Bucas goed van model.

Pluspunten

snelle bezorging en uitgebreid assortiment

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

prettige website om artikelen te zoeken. Regelmatig leuke aanbiedingen en vlotte levering.

zullen er vast zijn , maar kan zo niets bedenken

Pluspunten

Weer een snelle levering van Divoza! En het product vinden de paarden heerlijk.

Pluspunten

Snelle levering goede producten

2 sterren: slechter dan verwacht

Het is erg irritant dat er op de website staat dat n artikel voor 19.00 besteld de andere dag geleverd word maar het in de praktijk en zonder enige vorm van communicatie gewoon n volle week blijkt te zijn.

Pluspunten

hele mooie spullen ontvangen. Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

- goede pasvorm - mooie kleuren - genoeg bewegingsvrijheid voor het paard

Pluspunten

Duidelijke factuur. Duidelijke communicatie betreffende de bezorging van het te leveren pakket. Indien nodig retourformulier al bij gesloten in het geleverde pakket. Ik bestel graag bij DIVOZA.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

- fijn voetbed, kan je uren op lopen - bij goed onderhoud waterdicht - heerlijk warm - stevig leer - mooie laars - bij goed onderhoud jaren plezier van

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke mensen met goed advies.

Nadat ik onze pony had gemeten volgens de instructies op de site bleek de bestelde deken helaas toch niet te passen.... Een medewerker in de winkel gaf me echter een andere stelregel die (achteraf gezien) voor onze pony en paard 100% klopt: de stokmaat van het paard + 30 cm is meestal de goede ondermaat van de deken die hij/zij nodig heeft. Had ik dat eerder geweten, had me een retour gescheeld ;-)

Pluspunten

Snelle volledige levering.

Pluspunten

Orders worden tijdig geleverd Klantvriendelijk Ruime voorraad Goede prijs/kwaliteit

Zernikelaan 16

9351 VA Leek