Snel goed geleverd

Beste rijhandschoenen die er zijn

Ze doen er alles aan om de sevicelevel op een hoog niveau te houden!

Altijd vriendelijke medewerkers aan de telefoon en in de winkel. Denken met je mee!

Super vlot geholpen en product is van prettige kwaliteit

De bestelling was extreem snel binnen (hoeft van mij niet binnen een dag maar goed) en is echt lekker stevig (een hooitas) en precies wat ik verwacht had. Blij mee

Fijne bodyprotector!

Een zeer mooie bodyprotector waar mijn dochter tevreden over is.

Goed snel geleverd

Snel en goede kwaliteit

Vrijdag een nieuw hoofdstel besteld bij Divoza en zaterdag al in huis. Super snelle service, niet duur en ook nog goede kwaliteit. Ik ben helemaal tevreden!

Het jasje heb ik snel binnengekregen ondanks er stond dat het 6 tot 7 dagen zou duren. Helaas een maat te groot besteld maar kan het kosteloos retourneren voor een andere maat wat erg prettig is. Een nadeel vind ik dat als je een duur anky wedstrijdjasje koopt er geen hoes bij zit..

Mooie korting op een regendeken. Snelle levering.

Duidelijke site, waardoor ik makkelijk mijn keuze kon maken voor een regendeken met 25% korting. Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering en goede spullen

Overzichtelijke website goede spullen en snelle levering mijn dochter is weer blij..... altijd blij met pakketjes van jullie

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Fijne winkel!

Snelle bezorging, mooie producten.

Alles op tijd geleverd

Kreeg direct mail wat er besteld was. Volgende dag geleverd.

Prima levering

Artikel in uitstekende staat ontvangen. Vraag over levertijd werd door klantenservice snel beantwoord. Duidelijke website.

Snelle levering en prima spullen

Binnen 24 uur had ik de bestelling in huis en geheel naar wens

Goede en snelle serivce

Zondagavond besteld en dinsdag in huis

Goeie pasvorm, prijs kwaliteit is top.

Super voor smallere kuit

Heb een regular maat besteld en deze zit goed! Laarzen zijn iets lichter bruin dan vorige model. Erg mooi!! Heb iets hoge wreef maar kom er met gemak in.

Snelle levering en scherpe prijs

Tevreden! Bestelling werd snel geleverd. Door keuze korting een scherpe prijs betaald voor dit artikel.

Makkelijk, snel, ongecompliceerd

Snel besteld en geleverd, helaas pasvorm niet goed, geretourneerd en afgehandeld.

Geweldige winkel, snelle leveringen!

Fijne winkel met fijne prijzen. Gister besteld vandaag in huis. Ik kom zeker terug!

Netjes en vriendelijk geholpen

Internetbestelling opgehaald, broeken gepast en één geretourneerd. Was geen probleem. Zeer vriendelijk geholpen. Mooie zaak met heel veel keus.

Fijne vlotte levering!

Super fijne vlotte levering!

Snelle levering en altijd goede kwaliteit

Op vrijdag besteld, zaterdag in huis. Ik bestel altijd mijn winterdekens van de tiger collectie. Super fijne dekens voor een mooie prijs!

Great product

Good products

Goed en betrouwbaar. Snelle levering.

Goed en betrouwbaar.

Zernikelaan 16