3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus Eerste bestelling loopt soepel In winkel Enschede vriendelijk personeel die je ook vrij laten om zelf in de winkel te shoppen...

Levering duurt iets lang als je via internet besteld.. Laatst 2 sjabrakken besteld en betaald... er is 1 geleverd... dit heb ik ondertussen doorgegeven aan service dienst

Pluspunten

1 bestelling van drie producten is na een week nog niet volledig afgeleverd. 2 van de 3 producten aangekomen, met 3 dagen er tussen. Nog wachten op de derde. Voor 19:00 besteld, volgende dag in huis gaat nu niet op.

Pluspunten

Goede kwaliteit en chique uitstraling

Lange levertijd

Pluspunten

Snel verzonden en voldoet aan al mijn verwachtingen.

Geen.

Pluspunten

Fijne broek. Erg Mooi!

Neem wel een naar je groter. Valt kleiner.

Pluspunten

Snel binnen, netjes ingepakt

Maar 1 van de 2 bestelde artikelen binnen. Fijn dat als er 1 later word verzonden het eerste artikel wel word verzonden, alleen jammer dat je niet krijgt te weten wanneer je de andere kunt verwachten.. nu dus afwachten..

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Efficacité rapidité

Pluspunten

Prima service, snelle levering, gied produkt.

Pluspunten

Snelle service, klantvriendelijk en denken echt met je mee! Dank Mady en team Zoetermeer!

4 stars: good service, well treated

Positive

Leuke aanbiedingen

Suggestions

Er staat bij acties / aanbiedingen niet duidelijk bij tot wanneer de aanbieding loopt. Voor 'de' ruitersport winkel van Nederland beperkt assortiment.

Pluspunten

Pluspunten

Grote diversiteit in assortiment en goede leuke actiew

Voorradigheid vergroten tijdens acties en volledig gratis artikelen kunnen retourneren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt

Op maandag middag besteld, zou dus dinsdag binnen moeten komen volgens jullie site. Voor 19:00 besteld de volgende dag in huis. Dit bleek helaas niet het geval, erg jammer en teleurstellend.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Via webshop bestelling geplaatst. Snel bericht dat bestelde artikel klaar lag op gewenste vestiging.

Helaas bleek product toch niet klaar te liggen maar per abuis onderweg naar andere vestiging te zijn. Slordig! Gelukkig was het artikel (weliswaar in een andere kleur) voorradig dus ter plekke opgelost.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Mooie spullen en leuke akties . Goede service. Aardig personeel .

Verzendkosten bij het retourneren vanaf een bepaald bedrag weg laten! Ik koop ook regelmatig online en vindt dit echt storend. Moet er een aardig eindje voor rijden.

Pluspunten

Aardig personeel. Behulpzaam

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Snelle levering, fijne hulp via de chat/mail.

Suggestions

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Pluspunten

Antwoordnummer om te retourneren, anders betaal je verzendkosten en nog eens 6 euro om iets te ruilen.

Pluspunten

Zo als altijd snelle levering, en weer mooie producten. Van goede kwaliteit. En in het echt zien ze er nog beter uit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel antwoord toen ik raad vroeg.

Raad bleek niet helemaal juist, dus stuur ik een e-mail om mijn bestelling aan te passen. Tot op heden nog geen antwoord. Wel antwoord gekregen op de e-mail erna. Dan kwam het erop neer dat ik op basis van hun raad maar niet moest bestellen en vrije keuze had en de maattabellen maar moest bekijken (die ik niet gevonden heb, maar ik had ook niet veel tijd). Dus misschien beter maattabellen bij elk product zetten. Want momenteel ben ik niet te spreken over de service van het personeel die me als domme gans versleten heeft. Ik koop niet meer bij divoza op die manier. Ik wens niet gecontacteerd te worden.

Pluspunten

Alles wordt altijd snel en netjes afgehandeld en verwerkt

Heb ik niet

Zernikelaan 16