Pluspunten

Fijne webshop, snelle levering, goede communicatie over wat er wel of niet op voorraad is en wanneer de producten geleverd worden.

Pluspunten

Snelle levering, goede info omtrend levering

Pluspunten

Bij vragen over product werd ik zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan waardoor ik over kon gaan tot de bestelling.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Product was exactly as described, it arrived promptly and was well wrapped and protected. Email notifications for delivery day / time were very useful. I would definitely use Divoza again

Pluspunten

Snelle levering! Goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote keuze, kwalitatieve producten

Als je voor het WE besteld, moet je geduld hebben... 1 week levertermijn Klantendienst antwoord uiteindelijk wel, als de producten geleverd zijn...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, tel contact goed

iets uigebreidere productomschrijving bij de verschillende rijcaps.

2 étoiles: pire que prévu

Positif

beaucoup de choix dans les articles .malheureusement la livraison met plus de temps que celle indiquée Plus d'une semaine pour la France malgré 10 € de frais

Suggestions

choix du transporteur pour la France

Pluspunten

Bedankt voor de aankoopbon van 10 €.

Een juister uur van aflevering. Nu staat er tussen 8 en 21.30 uur bij POST.NL. Bij veel koerierbedrijven is de uur opgave van de levering veel juister bijv tussen 12.00 en 13.00 uur.

Pluspunten

Prima service!

Ik vind het erg vreemd als ik in 1 x 4 items bestel, het in vier verschillende pakketjes verzonden wordt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

fijne levering over het algemeen

een staldeken besteld in april. lange levertijd, verwachte leverdtaum juli - prima. Nu het moment daar is en ik inlog op mijn omgeving zie ik dat order geannuleerd is en ik het geld terug heb ontvangen. Ik zie geen enkele communicatie hierover richting mij. Jammer van de deken en de service.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website en toelichting voor wat betreft maatvoering

Pluspunten

Altijd de juiste levertijd

Kan er geen geven

Pluspunten

Goed comtact via mail. Veel keuze

Bij retour zenden geen kosten voor klant. Je moet al verzend kosten betalen, als het dan niet past ben je nog een verzend kosten kwijt. Wordt dan erg duur. Dit hadden wij namelijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De online klantenservice via facebook reageert bijzonder snel. Een zeer ruime collectie. Snelle levering bij online bestellen. Retourneren van producten gaat naar mijn ervaring ook makkelijk.

Ik ben alleen bekend met de winkel in Zoetermeer. Daar werkt een bijzonder chagrijnige vrouw waardoor ik mij in de winkel absoluut niet welkom voel. Het is altijd maar hopen of zij er wel of niet is, en als zij er dan is hoop je maar dat je geen vragen hebt want daar heeft deze mevrouw absoluut geen zin in. Ook vind ik het jammer dat er altijd te weinig man lijkt te staan waardoor je eigenlijk nooit echt iemand kan vinden die je kan helpen. Op website niet altijd mogelijk om handig te filteren (bijvoorbeeld rijbroeken zonder siliconen of leer). Toelichting op aanbeveling van het bedrijf: Ja, mits je echt zelf weet wat je hebben moet of je niet naar de winkel in zoetermeer hoeft.

Pluspunten

Alles goed en duidelijk. Mooie prijzen. Nette levering.

Als je niet voor bepaald tijd stip besteld, krijg je het niet de volgende dag in huis. Bij mij duurde het geloof ik 3a4 dagen, maar dit vond ik geen probleem.

Pluspunten

Prima producten en netjes afleverd, en ook bij ruilen netjes geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg blij met me hoofdstel, zit alleen een kleine beschadiging op het frontriem

Pluspunten

Snel en correct. ZEER tevreden. Ook over het product

Zernikelaan 16

9351 VA Leek