Goed en snelle levering.

Kleine bestelling toch geen bezorgkosten. Fijn. De volgende dag in huis. Inloggen lukte niet in verband met robot controle.

De producten werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit!

prima in orde.

prima verzorgd.

Niks op aan te merken

Zoals voorgeschreven gewoon perfecte service

Uitstekend, snel geleverd. Blij met de producten.

Altijd goed en snel.

Hele fijne winkel!

Ik heb online laarsjes besteld voor mijn dochter. Deze moesten geretourneerd worden voor een grotere maat. Door de goede service, aan een half genoeg, was dit prima geregeld! Ook kom ik af en toe in de winkel. Daar is het altijd lekker rondneuzen! Kortom: hele fijne winkel!

Super ,

Binnen 24 uur was mijn bestelling geleverd, echt super

Getting better

Web site is handy than used to be,postage is more reasonable now. I would visit this shop more often.

Super snelle levering en product bevalt prima

Goed en snel uit voorraad geleverd en product voldoet prima.

Voldoende,

De levering kon wel wat sneller…

Goeie service .

Wat een goeie service...het begon al op de chat met wat vragen vanuit mij Gelijk een antwoord en vervolgens werden ze netjes op tijd geleverd . Blij met mn laarzen .

Korting.. maar niet heus.

Op 1 artikel wel 25 procent korting... alleen was de prijs op de website 10 euro duurder als de prijs op het bestelde artikel en kostte het artikel zelfs meer als de vermelde prijs op de verpakking. Ronduit schandalig.

Snelle levering van mijn bestelling

heeel goed

Een Passier hoofdstel besteld. Het was een "plotseling " bedacht kado. En supersnel geleverd ! Qualiteit is heel goed ,daarom dit hoofdstel weer besteld.

Super, Besteld en ook echt volgende dag in huis

Netjes verpakt makkelijk te bestellen snelle verzending. Gewoon top!

Erg snel!

Erg snel bezorgd, artikel was precies wat ik er van verwachtte.

Snel en makkelijk

Voor 1 item hoef ik er niet speciaal naar toe te rijden.

na 1 dag in huis

alles snel en correct geleverd

Laarzen die het goed zullen doen in het herfstweer en warm zijn tijdens de wintertijd.

De laarzen zien er mooi uit en kunnen ook voor een wandeling door de natuur prima. Ik heb een hoge wreef dus het was wel even doorduwen voor ik er in kwam, maar ze zitten verder fijn.

Producten goed beschreven en snelle levering

Producten goed beschreven ook de foto’s zijn realistisch, goede prijzen. Alles steeds zeer snel geleverd!

Goeie service snelle levering

Zou er zo weer bestelle

Binnen 48 uur had ik de producten in huis, precies op tijd voor mijn wedstrijd !

Snelle en goede service. Komen de afspraken na die op de website staan en had het pakketje de volgende dag binnen. Heel Fijn als je het heel snel nodig hebt.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek