1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling werd niet geleverd,tot heden nog geen reactie gehad,terwijl ik een mail ontving dat het 23/06/17 verzonden is.

Pluspunten

Fijne broek! Geen grip, leren zit of knievlakken wat tegenwoordig erg zeldzaam is helaas!!

Pluspunten

Bestel al jaren regelmatig bij Divoza. Snelle levering, leuke acties, dus goede prijs. Ik hou d'r van! :-)

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

De bestelling werd tijdig geplaatst, maar kon pas 4 weken na bestelling ontvangen worden.

Pluspunten

Snelle correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Als iets niet leverbaar is uit de webshop halen.

Pluspunten

afbeelding op de site. Ik heb uiteindelijk een ander kleur gekregen dan ik dacht dat ik zou ontvangen, maar op zich niet erg

Pluspunten

makkelijke site, goede spullen en goede snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken van je pakketje. Eventueel retouren worden snel opgelost.

Pluspunten

Snelle levering, producten zijn bijna altijd inderdaad op voorraad, een enkele uitzondering daargelaten.

Pluspunten

Het is jammer dat de retour kosten zo enorm hoog zijn. 6,95 portokosten voor een rijbroek van 29 euro vind ik veel.

Pluspunten

Kan veel water in dus weinig op en neer lopen. Gebruiksvriendelijk.

Geen.

Pluspunten

Groot assortiment, vaak acties, mooie winkel, goed eigen merk, vriendelijke klantenservice, verjaardagsbon vind ik attent en de spaarpunten motiveren om bij divoza te kopen

Bestellen gaat soms mis. Op drukke momenten loopt de site soms vast, ik ben een keer niet gebeld toen mijn bestelling klaar lag en een aantal personeelsleden kijkt alsof je vervelends vraagt stelt terwijl dat niet zo is. Zeker niet iedereen!

Pluspunten

Supersnel levering en goed verpakt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Online bezorging ging "meestal" prima

De waarheid vertellen over de levertjes en niet zeggen dat het ongeveer 5 dagen duurt terwijl we alweer 1,5 week verder zijn en ik nog niks heb ontvangen

Pluspunten

Leuke kortingsacties

Het zoekfilter op de website geeft soms wat vreemde (erg brede) resultaten

Pluspunten

De bestelling plaatsen en het betalen werkt erg fijn!

Het product dat ik had besteld was niet op voorraad dus nu moet ik erg lang wachten.

Pluspunten

Artikel goed gepresenteerd op de site, eenvoudige bestel en betaal procedure en keurig op tijd afgeleverd op mijn gewenste adres. Kortom een pluim voor de on line verkoop

Pluspunten

Op zaterdagavond besteld en op maandag middag geleverd! Dat is toch top! Ook fijn zijn de verschillende betaal mogelijkheden :)

Het gebrek aan goede uitleg bij artikelen. Info dat net iets verder gaat dan de standaard info.

Pluspunten

Supersnelle levering en bijna altijd alles op voorraad.

Pluspunten

Super snelle levering !

Zernikelaan 16

9351 VA Leek