Pluspunten

Een mooi comfortabel rijjasje. Snelle levering

Pluspunten

Snelle service, makkelijk online bestellen en vaak leuke cadeautjes (waardebonnen die je mag besteden zonder minimum bedrag van je nieuwe aankoop). Divoza is echt een fijne, eerlijke zaak.

4 stars: good service, well treated

Positive

Good products and convenient to order and to receive information.

Pluspunten

Goede beschrijving, service en levering.

N.v.t.

Pluspunten

Snel geleverd. Goede aanbieding

Pluspunten

Pluspunten

Prima winkel, goede service.

Pluspunten

snelle levering goede producten overzichtelijke website

een Divoza winkel in zuid Limburg :-) Roda JC ring heeft nog genoeg mooie panden in de verhuur :-)

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit beschikbaarheid op site klopt met werkelijkheid helder

Pluspunten

Snelle, nette service!

Retourneren gratis. Moet nu betalen of inleveren bij een divoza winkel maar er zit geen divoza bij mij in de buurt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

Controle op onvolkomenheid van het geleverde. Het geleverde vertoont gebreken nu met ik het op mijn eigen kosten retourneren! Het retourneren bij een megastore kost mij ook extra tijd en geld. Dit moet anders kunnen!

Pluspunten

snelle levering, correcte afhandeling

Pluspunten

snelle verzending en goede service

Pluspunten

Ik had een cap besteld van 't merk Harry' 's Horse. Deze was niet op voorraad en voor 2 dagen geleden binnen gekregen via de bezorging. Goed geregeld allemaal.

Ik zou adviseren om de klanten meer op de hoogte te houden als een product niet op voorraad is wanneer dat wel is en of wanneer de klanten deze kunnen verwachten. Ik heb zelf 2x gebelt hoe het ervoor stond maar werd wel goed en netjes te woord gestaan.

Pluspunten

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen, goede productfoto's. Geweldige service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product werd goed verpakt ontvangen.

Slechte communicatie over levertermijn.

Pluspunten

Super snelle levering! De maattabellen van de dekens zijn ook helemaal juist waardoor het eczeemdeken van Bucas mijn pony ook perfect past. Het deken is ook van enorm goede kwaliteit en heel handig in gebruik. Over de webshop helemaal geen klachten, ik zou er onmiddellijk opnieuw kopen!

Pluspunten

Snelle levering, ruime keus

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

zeer snel, alles wat op voorraad is de volgende dag in huis. Super

ga zo door!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Binnen een dag geleverd

Ik heb een aantal keer bij de webwinkel besteld en er gaat altijd iets mis. Afgelopen twee keer wordt er bezorgd op het factuuradres in plaats van het verzendadres. Ik denk dat er iets niet helemaal goed gaat met de software... Erg irritant.

Pluspunten

supersnelle levering en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Super quick international delivery, arrived within 3 days after purchase online. Price is adequately considered. Various items.

Suggestions

Wrongly bought size M for kids. Should specify more clearly especially regarding size.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek