Pluspunten

Snelle levering. Leuke producten.

De productfotos van de rijbroeken ogen een beetje 'lomp'. Het staat wat minder mooi maar het hinderd niet.

Pluspunten

Ik wacht nog op een deel van mijn bestelling maar het is mij niet duidelijk wanneer die precies komt.

Pluspunten

Snelle levering, het vliegennet past precies. De pony is er blij mee.

Pluspunten

Snelle levering. Het vliegennet past precies. De pony is er blij mee.

Pluspunten

Goede service, werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. En super snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Divoza in Zoetermeer echt een top winkel! Ben daar zo goed geholpen echt fijn personeel!

De klantenservice is ontzettend slecht, denken totaal niet mee en leggen alleen maar het probleem bij de klant neer. Neem nooit meer contact met hun op, ga dan wel gewoon naar de winkel want daar wordt je top geholpen!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

mooie deken past goed.

deken is niet heel sterk. scheurde bij de buikriem en halssluiting binnen 2 dagen helemaal kapot. service is prima krijg wel een nieuwe toe gestuurd en hopelijk daar meer geluk mee.

4 stars: good service, well treated

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Er wordt niet gewacht met het verzenden van de hele order tot alles er is. Er wordt direct geleverd wat voorradig is.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb een cadeaukaart besteld die direct via de email geleverd zou worden. Dat was helaas niet het geval. Ik heb contact opgenomen en het zou de volgende dag geregeld worden. Dit was ook niet het geval. Ik heb opnieuw gebeld vanaf Aruba en had toen na enkele minuten de bon in mijn inbox. Dit was helaas te laat om het nog persoonlijk aan mijn dochter haar vriendin van paardrijden te geven die terugging naar Nederland.

problemen met het automatisch versturen van de cadeaubonnen zo snel mogelijk oplossen

Pluspunten

Deken valt op maat mijn paard is 1.80cm maar niet echt lang heb een maat 215cm besteld is aan de 'lange' kant maar 205cm zal te krap zijn. Mooi dun stofje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deken prima. Goede pasvorm

Bijgeleverde vliegenkop is niet goed aan toepassen. Valt nu veel te groot uit en daardoor snel door het paard afgeschutte..

Pluspunten

Snelle levering Betrouwbaar Regelmatig aanbiedingen

Gangbare maten snel uitverkocht, vooral tijdens acties

Pluspunten

snel geleverd correct afgehandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs! Leuke actie/aanbieding voor een eczeemdeken.. Die koop je niet voor de lol en zijn best kostbaar..

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Pluspunten

Snel. Veel op voorraad. Goede service

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Commande rapide Produit top Bonne qualité

Pluspunten

Snelle service! Fijne producten.

Pluspunten

Mailverkeer gaat niet altijd goed of duurt lang

Zernikelaan 16

9351 VA Leek