Pluspunten

Snelle levering, goede informatie vanaf moment bestellen tot moment van afleveren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op de hoogte gehouden van bestelling

Duurde wat langer dan verwacht

2 sterren: slechter dan verwacht

juiste spullen leveren niet iets wat er op lijkt duurde wel lang

Pluspunten

goede product geleverd en snel, volgens afspraak.

Pluspunten

Mooie, overzichtelijke site. Snelle levering.

1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

Prijsmisleiding en zeer kort door de bocht reactie op mail hierover. Wellicht een idee om hier iets aan te doen

• Would you recommend us? No

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De deken is uiteindelijk gekomen

Niet zeggen dat het product er de volgende dag is en vervolgens een week later het product pas bezorgen

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Good customer service. I placed 2 orders. With the first I placed a wrong size in my order and was worried about exchange. Customer service was expedient and prompt in my request for change. With the 2nd order, I received all items in under 1 week! Super fast, super incredible. Thank you, Divoza!

2 Sterne: schlechter als erwartet

Schnelle Lieferung!

Verbesserungspunkte

Sehr teure Rücksendekosten für Kunden aus Deutschland!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Pluspunten

Ik had per ongeluk de verkeerde verzendmethode aangeklikt waardoor mijn bestelling terecht kwam bij een filiaal ver uit de richting voor mij. Na een telefoontje werd het zonder problemen toch naar mij opgestuurd. Super service!

Pluspunten

Pluspunten

Zeer goed en proper verpakt, geen enkele beschadiging en goed per mail op de hoogte gehouden wanneer het verpakt en vertrokken is, en de vermoedelijke leverdatum

Pluspunten

Goede site,leuke spullen Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

kortingscodes werken meestal niet op de site. Achteraf wordt het altijd rechtgetrokken, kost wel meer tijd want als klant moet ik er fysiek naar toe.

1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

Service

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Snelle levering, producten zien er goed uit. Met paardrijbroek gereden zit lekker! Sokken iets aan de krappe kant, dat is wel jammer want hierdoor kan ik ze niet over mijn kuiten krijgen.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit producten.

Informatie bij product op de website is niet altijd volledig, bijvoorbeeld bij kleding waar 't van gemaakt is of bij zadeldekjes wat voor binnenzijde er in zit.

Pluspunten

Snelle service terwijl in de winkel product niet meer te ktijgen was wel via de site kunnen bestellen en na 1 dag al af kunnen halen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering altijd super verpakt en mits op voorraad super snel geleverd

Beter naar de klant communiceren indien iets toch niet op voorraad blijkt te zijn en wat dan de te verwachten levertijd is

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Pluspunten

product is iets anders dan op de foto's

Pluspunten

De ene dag een springsingel besteld en de volgende dag de singel in huis, perfect. En stel dat de singel toch niet aan mijn eisen had voldaan, dan kan hij gewoon in hetzelfde pakje retour en dat is net zo makkelijk. Ik heb altijd goede ervaring met de producten van Divoza en qua online bestellen en bezorgen zijn zij mijn favoriet

Zernikelaan 16

9351 VA Leek