Pluspunten

Goede service Uitgebreid aanbod Snelle levering Leuke acties

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Info, Lieferung und Waren alles ok!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Ik ben altijd blij met Divoza! Spullen altijd snel in huis! Vaak leuke acties, helemaal top!

Pluspunten

Snelle en correcte levering, producten van goede kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit artikelen en snelle,goed verzorgde levering.

Pluspunten

- Snelle levering van bestelde producten, bij vragen goed te bereiken en prima en hulpvaardig te woord gestaan.

Pluspunten

Eerlijke en betrouwbare vooropgestelde leverings termijn. Groot assortiment

De zoekmachine op de website Geeft niet alles weer wat je zoekt! Ook mag er wat meer mannen kledij bij komen en dat gecentreerd

Pluspunten

Snel en correct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle Levering

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Supersnelle levering. Problemen kunnen ook telefonisch opgelost worden. Vlotte service!

Suggestions

Juiste adres noteren. Gelukkig waren we bekend in de straat!

Pluspunten

Kwaliteit hoog in het vaandel ga zo door . Hier wordt ik Vrolijk Van.

Op dit moment geen. Jullie zijn Toppers.

Pluspunten

- snelle levering - eerlijke prijzen - groot assortiment

- kleinere verpakkingen gebruiken voor verzending, zou beter zijn voor het milieu

2 sterren: slechter dan verwacht

Slechte communicatie wanneer er een product niet voorradig is. Je hebt betaald maar de levering duurt tot 3 weken. Er werd een demo product en dus reeds gebruikt geleverd ipv een nieuw. De retour en rompslomp was voor ons.

Pluspunten

Super netjes geleverd en op tijd

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Delivery to the US was very fast! It was actually faster than delivery from Dover. Excellent quality product exactly as advertised.

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk en een super goede service! Ik ben heel erg tevreden over Divoza!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Excellent choices! I can always find what I want at Divoza! Love the helmet and show jacket I just purchased. they shipped to the US in record time!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke bediening in zowel de winkel - Staphorst- als zowel via de websitemedewerkster(s) Fouten worden hersteld en er vind een positieve benadering plaats om de klant een tevreden gevoel te geven na de aankoop

- prijzen op artikelen in overeenstemming met de prijs in de webshop - website heeft zo nu en dan "kuren" - het accepteren van kortingscode moet werken = het schint dat bepaalde merken niet onder de kortingscode vallen (PIKEUR) terwijl er wordt aangegeven dat men korting kan krijgen op 1 artikel naar keuze. Dat b.v. artikelen vanPikeur hier niet onder vallen wordt niet vermeld maar geeft wel storing in het bestelsysteem. Via de telefonische medewerker wordt het opgelost maar is frustrerend.

2 sterren: slechter dan verwacht

Helaas had ik mijn bestelling na anderhalve week nog steeds niet ontvangen. Hier heb ik een mailtje over gestuurd, waar ik als antwoord op kreeg dat het goed was dat ik contact had opgenomen, want er was iets verkeerd gegaan in het systeem. Het pakketje werd gelukkig enkele dagen later bezorgd, maar helaas was het hoofdstel niet wat ik ervan had verwacht (o.a. staat er op de site een foto, waar de gespen van het hoofdstel zwart gekleurd zijn. De gespen van het hoofdstel welke ik thuisgestuurd kreeg, waren zilverkleurig.)

Pluspunten

Volledig naar onze wensen geleverd en goedgekeurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt. Wel een kapotte broek geleverd gekregen (knoop eraf) welke ik zelf laat maken, ik heb de broeken hard nodig. Afterpay is ideaal.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek