3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

heel mooie deken ook de kleur vooral voor onze fries de levering was wel een dingetje, dat kan echt beter

Pluspunten

Snelle en goede service. Bestelling de volgende dag al binnen. Ook aan de telefoon fijn geholpen.

Pluspunten

Je kunt niet bij een afhaalpunt ophalen op de site genoemd

Pluspunten

Groot assortiment

Levertijd klopt niet altijd met wat op de site aangegeven staat

Pluspunten

Divoza is altijd klantgericht, goede producten en indien er een product niet op voorraad is bieden ze altijd een goed alternatief. snelle verzending en goed verpakte spullen.

Pluspunten

Divoza heeft een overzichtelijke website, snelle levering en een uitgebreid assortiment.

kleinere verpakkingen gebruiken bij het verzenden. Ik kreeg mijn handschoenen in een grote doos geleverd. Deze hadden ook in een envelop gepast en dan waren de verzendkosten ook lager geweest

Pluspunten

Bestelling was snel binnen

Ik mis 1 masker die er bij zou moeten zitten.

Pluspunten

Producten worden op de sale pagina gezet die dan uiteindelijk niet meer beschikbaar zijn als je er op klikt

Pluspunten

Goede service en snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Heel vriendelijk aan de telefoon!

De verzending duurt veel te lang als het product eerst uit een andere winkel moet komen

Pluspunten

Snelle service Duidelijke site Goede kwaliteit van artikelen Personeel heeft kennis van alle producten

2 sterren: slechter dan verwacht

Bestelling op vrijdag voor 17u gedaan. Geen bevestiging oid ontvangen of een opmerking dat de bestelling niet de volgende dag geleverd kon worden. Op jullie site staat namelijk dat als je voor 17u besteld, de bestelling de volgende dag wordt geleverd......

Nee

4 stars: good service, well treated

Positive

Divoza staat bij mij bekend om de snelle service en duidelijke communicatie. Producten zijn goed te vinden op de site. Wanneer een product op voorraad is heb je deze ook snel in huis en is deze niet op voorraad, dan weet je wel wanneer je het product mag verwachten.

Suggestions

De site werk op veel computers traag; dit maakt niet soms lastig om snel door de site te klikken en kan soms tot irritatie leiden.

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Snelle levering Meteen bevestigingsbrief Kwaliteitsvol

Pluspunten

Snelle levering goede klantenservice en super leuke artikelen en mooie merken er is voor iedereen keus voor de grote maar ook voor de kleine beurs!!

Retour zending zou gratis moeten zijn dat houd wel eens tegen on wat nieuws uit te proberen de vaste merken ken je qua maat maar overige niet en bestel ik minder snel vanwege retour kosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

via online heel duidelijk allemaal

staat dat voor 19.00uur besteld andere dag in huis, nu 2x niet gehad en je krijgt ook geen mail dat het (nog) niet leverbaar is. In de bestelling stonden beide te boek als op voorraad. Beetje valse info dus...

2 sterren: slechter dan verwacht

Alles van de bestelling was in voorraad. De bestelling was na enkele dagen nog niet verzonden. Na contact bleek de oorzaak bij een computerfout te liggen. Raar dat dit niet opgemerkt wordt, aangezien de bestelling onmiddellijk werd betaald.

Pluspunten

Pluspunten

Bezorgen snel en hele goede service

Pluspunten

Snelle levering, producten zijn prima naar verwachting.

Dit was pas mijn eerste bestelling, en hierbij had ik geen verbeterpunten :)

Zernikelaan 16

9351 VA Leek