Pluspunten

grote collectie, goede hulp

Pluspunten

Mooie stevige deken. Past goed en sluit mooi aan

Pluspunten

heel mooie broek

geen

Pluspunten

Ja snelle levering En fijne producten! Erg blij mee!

Pluspunten

Uitstekende service

Zou het niet weten...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Duidelijke website - mogelijkheid tot het lezen van recensies zijn zeer nuttig bij het overwegen van een aankoop - leuke acties - klantvriendelijkheid

- afbeling kledij stemt niet altijd overeen met de realiteit (recensies zijn hierbij wel zeer nuttig) -geen gratis terugzending: dit is voor mij de grootste struikelblok. Ik ben dan ook niet meer geneigd om kledij te bestellen of een maat groter/kleiner te vragen net omwille van deze kost. Vandaag heb ik een rijbroek teruggezonden. Dit voor een kost van 13,5 euro. Wel jammer gezien het mooie en ruime aanbod. Ik zou dit bedrijf dan ook niet adviseren voor personen die gebruik willen maken van de webshop (vb wonende in België) net omwille van de terugzendkosten.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Easy to use website with quick shipping and great prices.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

-snelle levering -mooie producten

-meerdere pakketjes, liever alles in een keer -1/3 van mijn bestelling is er nog niet, waarom? - het kaartje van de springschoenen die ik besteld had was er niet aanwezig aan de springschoenen/in de doos waardoor ik vermoed dat ik ze niet meer terug kan sturen. Dat vind ik raar van zo'n grote keten. Jammer, want ze zijn te groot maar ik heb geen kans om ze te retourneren.

Pluspunten

Groot aanbod. Goede merken.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke website, duidelijke communicatie over levering. Elke keer tevreden over de service, ook als er ergens iets vastloopt!

Pluspunten

Pluspunten

Heel simpel alles via internet te bestellen. Volgende dag in huis.

Nvt

Pluspunten

je kan de kortingscode meerdere keren toepassen je krijgt punten op kortingsproducten

duidelijker aangeven wanneer pakket komt. De pakket bezorgtijden zijn heel vaak gewijzigd bij post nl.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Snel geleverd, mooie producten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en veel keuze

Voor mij is het niet perse nodig om 1 bestelling in 3 keer te versturen omdat niet alle producten tegelijkertijd aanwezig waren

Pluspunten

goed geholpen

2 stars: worse than expected

Goods are arrived definitely

Suggestions

More quick response.

Pluspunten

Snelle levering van de webshop, ook telefonisch altijd keurig geholpen en ook dan werd er nog extra service verleend. Extra compliment voor filiaal Leek, met de inventieve oplossing voor onze zoektocht naar extra lange teugels. En ze werden ook nog gelijk even op maar gemaakt door de zadelmaker!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling lag snel klaar in de winkel, producten in zeer goede staat en nette bediening in de winkel Leek. Divoza is mijn favoriete ruitersportwinkel!

Mooiere verpakkingen bij afhalen, het zat nu in een doorzichtige plastic zak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellen gaat heel makkelijk.

De bezorging mag van mij veel efficiënter, nu ontvang ik 2 pakketten binnen 3 dagen en 1 moet er nog komen zonder dat ik weet hoe lang het gaat duren. Deze laatste bestelling hadden we dringend nodig. Dus graag overleg over verzenddata en of iets op voorraad is of niet.

1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

They sent me the wrong product and won't reply to my messages.

• Would you recommend us? No

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Had via de internetsite van DIVOZA Mountain Horse stalschoenen besteld. Maar kon helaas niet aangeven dat ze in filiaal Zoetermeer afgehaald zouden worden. Na de volgende dag een telefoontje met de klantenservice, hebben ze dat alsnog voor mij geregeld. De volgende dag kon ik mijn schoenen al ophalen. Dat noem ik "service" van DIVOZA.

Pluspunten

Snelle verzending en ruime voorraad.

De verzendkosten zijn een verbeterpunt. Ik had een vrij klein artikel, namelijk een neusnetje. Dit had makkelijk verstuurd kunnen worden in een envelop of als een brievenbuspakket. Nu waren de verzendkosten in verhouding een groot aandeel van de totale kosten. Het was dat ik het nu nodig ben anders was mijn overweging om te wachten tot ik naar een ruitershop toe kon (en die zitten hier best wel veel in de omgeving).

Zernikelaan 16

9351 VA Leek