Pluspunten

snelle levering en artikelen van goed kwaliteit

Misschien, gratis terug verzenden, van artikelen die je wil omruilen voor een andere maat, omdat er bij de bestelling al verzendingskosten betaald moeten worden.

Pluspunten

Goede service in de winkel met een hint naar de komende koopavond, zodat ik hetzelfde product 2 weken later met 25% korting kon kopen. Top service!

Pluspunten

Super service. Op tijd geleverd!

Nvt

Pluspunten

Snelle levering wanneer je je bestelling gaat ophalen in een vestiging. Vriendelijke verkoopmedewerkers in Heteren! Regelmatig leuke aanbiedingen of kortingsacties.

Levering aan huis is niet zo snel of je moet er zelf achteraan omdat je niks hoort via de mail etc.

Pluspunten

Bestelling snel binnen

Pluspunten

Snelle levering! prima service

Pluspunten

Zeer snelle levering Vlotte betaling Regelmatig korting/leuke acties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super goeie levering, aardig mensen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supermooie kleurstelling! En zoals gewend van dit merk ook weer van topkwaliteit. Snelle levering.

Pluspunten

Dekje: Mooie kleur, komt goed overeen. Helemaal netjes en correct. Goede communicatie naar klant.

Dekje: Slecht ingepakt, lag dubbel gevouwen, dus heeft een vouw. duurt even voor die er uit is.

Pluspunten

Snelle levering, leuke acties!

Pluspunten

Sneller service

Geen ïdee bestelling en levering waren top

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke site, vriendelijk personeel, groot assortiment, verstuurt via PostNL.

Geen!

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding, fijne pasvorm. Heel tevreden!!

Pluspunten

- snelle bezorging - goede service - snelle reactie op vragen (emails) - per filiaal zien op het product op voorraad is. - goede kwaliteit van de producten - deskundig personeel - erg klantvriendelijk personeel in Enschede

- klantvriendelijkheid in het filiaal Staphorst is slecht.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levertijd (volgens mail was mijn bestelling binnen)

Mijn bestelling was niet vindbaar in de winkel. Na 10 min toch boven water gekomen. De bestelling van mijn stalgenoot was helemaal een mysterie en is uiteindelijk na bellen met het hoofdkantoor uit de winkel gehaald. De verkoopster was niet erg tactvol en deed beweringen die niet klopten, wat zorgde voor ontevredenheid, de volgende keer ga ik naar een andere winkel.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel bezorgd

Ik heb 2 dingen bezorgd en omdat de een wel op voorraad was en de ander niet kreeg ik de volgende dag al een pakketje en dit pakketje kon ik zelf ook volgen met de track-and-trace code van postnl in mijn mailbox, maar van het tweede pakketje heb ik helemaal geen informatie meer ontvangen en dit is niet zo goed voor mijn vertrouwen in Divoza.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek