Voel mij niet serieus genomen bij beschadiging aan deken

Er wordt naar mijn ervaring gevraagd dus die zal ik zo eerlijk en helder mogelijk omschrijven. De ene ster verraadt al dat ik niet tevreden ben. De pagony eczeemdeken lag nog geen 48 uur op mijn 33 jarige ijslander en ik constateerde gaten in de buikflap. Bij het omdoen zijn ze mij of niet opgevallen of ze zaten er toen niet. Voordat ik hier melding van maakte heb ik in mijn beleving zorgvuldig gekeken waardoor deze ontstaan zijn. Ik heb niets voor de handliggends kunnen bedenken: er zijn geen scherpe randjes langs de staldeur, hij staat apart van de kudde gezien zijn andere voedingsbehoefte en hij is zelf ook geen sloper. In mijn beleving dan ook een logische stap om contact op te nemen. De foto's waren niet voldoende, of ik hem op wilde sturen. Zou ik met liefde doen ware het niet dat ik niet voor niets een exzeemdeken heb aangeschaft en mijn pony geen dagen zonder wil / kan laten staan. Een vriendelijke behulpzame dame aan de telefoon heeft er voor kunnen zorgen dat ik niet (onnodig) de deken heb hoeven te sturen of langs de winkel (100km) want zij wist te vertellen dat haar collega's dit probleem zouden bestempelen als zijnde ' externe factor'.. Hoe dan? Zou er een rat aan de deken hebben geknaagd terwijl mijn pony erin zat terwijl er lekkerdere dingen te vinden zijn op het erf?? Gelukkig kocht ik deze slechte deken in de sale, maar het is en blijft weg gegooid geld. Ik koop mijn volgende deken elders en geef dan liever het dubbele uit.

Ware ist noch nicht eingetroffen

Kann man noch nicht bewerten da die Ware noch nicht eingetroffen ist

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Heel rap geholpen geweest en super materiaal

Heel rap geholpen geweest en super materiaal! Zeker een aanrader

Gemakkelijk website,snel antwoord, super snelle levering

Heel goed advies en een supersnelle webshop! Echt de volgende dag in huis!

Heel goed advies en een supersnelle webshop! Echt de volgende dag in huis! Jullie zouden wat meer uitgebreid kunnen worden, dat is alleen maar mijn mening,maar verder is het een hele fijne winkel met leuk personeel!

Helemaal super

Ruim assortiment, snelle levering in een goede verpakking en scherp geprijsd. Ga zeker vaker bij Divoza shoppen wanneer ik iets nodig heb!

Service prima

Maar had een knhs heren polo besteld en dat is niet wat er binnen kwam. Het was een synthetische stof wat om je lichaam gaat zitten. Was niet tevreden. Service perfect

Ik werd zeer prettig ontvangen en geholpen

Ik werd prettig ontvangen en geholpen. Kreeg adviezen en tips met het maken van de keuzes.

Levering helaas indelen wat ik niet wou

Fijn dat ze goed bereikbaar zijn, maar had het blokje leeg gelaten dat ik mijn bestelling niet in delen binnen wou krijgen. Wat gebeurde er vervolgens ja hoor in delen, ze hadden het laatste pakketje op adres gedaan van post nl pick up point dus NIET op mijn adres dus kreeg het pakket met een grote omweg pas mee,, helaas dus maar drie sterren… Het geborduurde dekje is mooi

Duidelijke site, leuke acties en vlotte levering.

Op facebook advertenties volg dag in huis, in werkelijkheidval 1,5 aan hetcwachten.

Bestelling is 1,5 wk geleden geplaatst, nog niet binnen. Kan producten dus nog niet beoordelen. Er wordt veel geadverteerd op facebook , voor.. besteld, volgende dag in huis maar dit is misschien iets te ambitieus.

Super service

Na een app je gestuurd te hebben hoe t ervoor stond met mn bestelling ging er meteen iemand aan de slag voor mij.. Dit omdat het om een verjaardagskado ging... volgende dag kreeg ik melding dat het pakket was verstuurd en is mijn kado keurig op tijd!! Super bedankt

Alles verliep naar wens

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Mooie kwaliteit, snelle levering

Op de site zijn de 'koopjes' goed uitgelicht (sale), en tja, we zijn allemaal wel eens op zoek naar een product dat niet te duur is en toch heel fijn is. Valt het toch tegen of past het niet, dan is een retourformulier bijgevoegd.

Veel aanbod, prijs/kwaliteit en snelle levering

Veel aanbod, goede keuze in verschillende prijs/kwaliteit categorieën en snelle levering.

Colis non reçu

Le colis aurait du être livré aujourd’hui et je n’ai rien reçu,

• Nous recommanderiez-vous? Non

alles in orde

alles in orde

Parfait

Livraison ultra rapide et produit correspondant

Snelle levering, juiste produkten. Goed kwaliteit/prijs

Goed en kwaliteit

Fijne kwaliteit spullen Snel geleverd

Goede en snelle levering

Ik heb goede ervaringen met divosa Vertrouwd en goede service

Fijn bedrijf om zaken mee te doen !

Bij Divoza doen zij wat zij beloven of zij doen heel veel moeite om de klant zo snel mogelijk van dienst te zijn .

Zernikelaan 16

9351 VA Leek