onredelijk hooge retour kosten

15euro retoer kosten dat is gewoon ziek...je verkoopt schoenen....dan zijn er retour zendingen... logisch... afzetting dit, niet transparant ook Ik zal er zeker melding van doen!

Besteld en de volgende dag in huis.

Snel verzonden

Snel verzonden en groot assortiment

Prettig

Erg fijn geholpen zoeken alles uit ook al is het langer geleden gekocht Wat misschien een idee is dat je als klant zelf in jeaankoop geschiedenis kan kijken

Alles is prima en zeer vlotjes verlopen.

erg fijn

Prima geholpen om mijn bestelling compleet thuis te krijgen voor een bepaalde datum.

Super goed en snel

Top voor herhaling zeker

Top!!!

Het was bestellen en binnen krijgen. En..... het product precies zoals beschreven. Toppers!!! Mijn volgende bestelling zal ik zeker weer plaatsen bij Divoza. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

Snel en goed

Snel geleverd, werken met post.nl, de meest betrouwbare leverdienst. En ik kon ook een post.nl punt kiezen, waar ik het pakket kon ophalen.

Goed en snel

Alleen de bevestiging naar mijn e-mail vond ik lang duren.

Gewoon perfecte service

Ik kan enkel zeggen dat ik 100% tevreden ben !

geweldig

Hele fijne en snelle levering

Super info. Perfecte levering. Ze hebben alles

Niet volgens afspraak geleverd

Telefonisch contact gehad, advies ok. Daarna volgens afspraak meteen online besteld zodat t met de vracht mee zou gaan naar Heteren en met een paar dagen afgehaald kon worden. Niets gehoord, zelf gebeld: was niet meegekomen en duurde nog zeker een week. Extra moeten betalen om alsnog te laten verzenden. Zou bij het afhalen nog meer gekocht hebben in de winkel, maar nu kosteloos elders besteld. Ik neem voortaan niet meer de moeite om naar Heteren te rijden dus!!

Erg ontevreden

Erg lang op mn bestelling moeten wachten en komt niet overeen met wat ik gekregen heb

Alles Perfekt

Wir können nix negatives sagen. Wir sind zufrieden und bestellen gerne wieder.

Heb de bestelling snel ontvangen, ook tijdens de vakantie periode.

Bestellung nicht angekommen

Guten Morgen, habe gerade erfahren das meine Bestellung 2000009469 zuruckgesendet wurde!!! Wäre nett wenn man sich melden würde...01788190111 Naadine Butterbach

Super goed ervaren

Longeersingel is van mooie kwaliteit. Past goed. Levering de volgende dag. Top!

Helamml goed

Snelle levering.. Product voldoet aan de omschrijving, duidelijke communicatie.

Snelle levering!!

Heel tevreden!

Prima maar gezellig is anders

Het bezoek en de hulp is onpersoonlijk, geen vriendelijk en gemotiveerd personeel. Ik bestel volgende keer online en last het wel thuis bezorgen

Atijd good

Prima service.

Snelle levering en veel keus , als je vaste klant bent krijg je op je verjaardag 10 euro kado .

Super snelle levering

4 jaar geleden dezelfde bestelling gedaan. Erg tevreden over de deken dus nu opnieuw hiervoor gekozen

Zernikelaan 16

9351 VA Leek