Pluspunten

Zeer snel geleverd, mooi materiaal, mooie broek.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle correcte service

Meteen reactie nadat ik klein kritiekpuntje had. Top!!!

Pluspunten

Er was teveel geld afgeschreven, mailtje was genoeg om dit te herstellen. Resterende geld was binnen 2 weken overgemaakt, erg fijn! Producten waren ook snel binnen.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Tolle Reithose mit angenehmen Material, sitzt super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

ik kan dit bedrijf goed aanbevelen, de producten die ze verkopen zijn tip top ok, alsook de leveringen. Prijs/kwaliteit ok, wat ook heel fijn en interessant is zijn de kortingen die regelmatig gebeuren.

Pluspunten

Het word netjes geleverd, en werkt tot nu toe nog goed

Pluspunten

Supersnelle levering en met een leuke korting ook nog eens!

Helemaal tevreden, niets op aan te merken gewoon.

Pluspunten

helemaal super. snelle en nette levering! ik ga vaker bestellen bij divoza :)

Pluspunten

snelle levering, op de hoogte gehouden via de mail, goede klantenservice

Ik heb een artikel niet binnengekregen, ik heb de klantenservice gebeld die zouden er naar kijken, de volgende dag had ik.het binnen.

Pluspunten

9 ben al jaren klant van divoza goede survice en totaal geen klachten mijn favoriete winlen al 20 jaar

Pluspunten

Onwijs mooi shirt en goed sjabrak

Het shirt is geen maat M! Valt als een S, dus helaas zal dit shirt niet gedragen worden

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Il est super beau et orignal personne n'aura le même au club hippique.

Suggestions

Pour moi tout est parfait

Pluspunten

Pluspunten

Snelle bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede pasvorm.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Very good service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede producten

Service gratis retourneren wanneer deze niet goed is. Ik bestel hier niets meer.

Pluspunten

Zeer handige en fijne hulp voor je paard...!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuk idee die paaseitjes mee zenden bij bestelling die iets te laat is.

geen verzendkosten rekenen bij retour product omdat het niet past hierdoor is prijs kwaliteits verhouding zoek moest voor handschoentjes van ongeveer 10 euro 6,95 retour kosten betalen om een maatje grote toe gezonden te krijgen jammer

Pluspunten

het was op tijd

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Livraison très rapide site très fiable

Suggestions

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

volgende dag spullen in huis

Aan divoza, ik heb inderdaad een bestelling bij jullie gedaan. en heb 2 paar bitringen besteld, tot mijn verbazing worden daarvoor 4,99 euro aan verzendkosten berekend, terwijl deze artikelen in een envelop gewoon verzonden hadden kunnen worden. De bestelling is overigens ook gewoon in een enveloppe naar mij toegestuurd, dus ik vraag me echt af hoe dit dan 4,99 kan hebben gekost. Ik vind het niet erg netjes. Tevens is mijn bestelling niet gekoppeld aan het account dat ik al bij divoza had en dit bleek in de winkel ook niet mogelijk, om die 2 te koppelen of er weer 1 van te maken...Ook kreeg ik per mail bericht dat mijn bestelling 's avonds tussen 19.30-21.30 geleverd zou worden, maar de bezorger stond begin van de middag al voor de deur. Ik had net wat geregeld, omdat ik 's avonds niet thuis zou zijn, op zich handig dat het niet nodig was, maar toch klopte die info van aflevering dus niet. met vriendelijke groet Léonie Wolters

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie webwinkel, mooie producten, goede verpakking. Normaal gesproken goede en snelle service/levering.

Ik had 4 artikelen besteld. Ik kreeg ze allemaal apart toegestuurd. Aangezien 3 van de 4 te laat kwam, en dat terwijl ik toch nog specifiek had gevraagd of ik het voor een bepaalde datum zou ontvangen(en het antwoord was ja) moest ik toch nog op stel en sprong de deur uit om het alsnog in een winkel te kopen. Om vervolgens de door divoza verzonden pakketjes weer terug te sturen op mijn eigen kosten. En dat vind ik niet kunnen.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek