Problème de livraison

Bonjour Suite à ma commande Réf.90974001001 dont la livraison été programmée à mon domicile 18 route de St Seurin de Prats Montcaret 24230 France le 28-07-2021 avant 18 heure, celle ci n'est toujours pas réalisée à ce jour. Merci de bien vouloir me tenir informé au plus vite du décalage de la nouvelle date livraison. Sincères salutations Michel Dambon

Service Tres bon

Super bien

Bestelling snel binnen

Besteld en snel binnen, alle producten naar wens.

Snel en goed

Fijn

Goede service, leuke acties.

Goede afhandeling van mijn bestelling

Goede afhandeling van mijn bestelling.

goede vlotte service zoals altijd

bestel en koop al jaren bij Divoza. voor mij geen andere winkel om mijn spullen te kopen. ze hebben altijd alles wat ik nodig heb

War positiv überrascht

Aufgrund negativer Erfahrungsberichte war ich sehr skeptisch. Tatsächlich hat alles problemlos funktioniert. Schnelle Lieferung und ein gratis Geschenk gab es oben drauf.

Snelle service en netjes verzonden

Het shirt zit perfect en is heel fijn met rijden. Het was snel in huis, wel jammer dat je je pakket niet kan volgen als je geen account hebt.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Super mooi overzicht op de site en makkelijk te bestten

Mooi overzicht op de site en je kan het makkelijk bestellen. Levering is ook heel vlot

Super Preis, extrem schnelle Lieferung

Habe vorgestern Abend bestellt (der Preis war unschlagbar!) und ab 25€ wird sogar kostenlos nach Deutschland Versand. Auch die lange Peitsche. Und heute morgen war das Paket schon da. Immer wieder gerne! Extrem schnelle Lieferung und klasse Preis.

Prima service!

Mooie peesbeschermers!

Online besteld.

Kreeg al snel bericht om af te halen

Goede & snelle verzending. Makkelijk bestelling te plaatsen.

Snel en goed.

Mijn bestelling werd de volgende dag keurig bezorgd. Super service!

Prima ervaring

Likstenen en stalschoenen besteld. Op de doos stond een andere maat schoenen dan er daadwerkelijk in de doos zat. Aan de schoenen zat een kaartje met de maat, die eigenlijk in de doos hoorde te zitten. Contact opgenomen met de klantenservice. Samen geconcludeerd dat dit een fabrieksfout is. De schoenen kon ik retour zenden, met daarbij bovenstaand verhaal vermeld. Als het goed is ontvang ik nieuwe schoenen in de juiste maat. Vandaag retour gezonden, dus nog in afwachting van het verdere proces.

Duurde veelste lang

Mooie schoenen, jammer dat de bestelling zo lang op zich heeft laten wachten.

ik heb nog niets ontvangen

de aflevering duurt erg lang de 23ste besteld en a.s. dinsdag wordt het bezorgd , hoop ik

Netjes.

Duurde iets langer omdat de rijhandschoenen uit een ander filiaal moest komen. Lijkt mij logischer en kosten besparender dat het vanuit het filiaal gestuurd word waar ze lagen.

Zeer snelle levering en super kwaliteit

Zeer snelle levering en super kwaliteit

Snelle verzending en correcte prijzen

Goed, onmiddellijk gevonden wat ik zocht en snelle verzending ook gemakkelijk te volgen via track en trace

Product netjes geleverd.

Zernikelaan 16