Goed ervaren.

Er stond alleen bij volgende dag geleverd, dit was niet zo. Maar toen het binnen was was alles duidelijk aangegeven!

Goede levering,wat besteld was ,is afgeleverd

Zonder problemen geleverd, succes met de leveringen.

Snelle levering.

Mooie spullen van kwaliteit en snelle levering. Ben er blij mee.

Super snelle levering

Blij met de service van Divoza. Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd en was helemaal in orde.

Hele goede service

Snelle levering, duidelijke website

Super snel geleverd!

Fijn dat je goed kunt zien of iets op voorraad is. Ik had wat besteld en de volgende dag al in huis!

Super goede service!

Het is super snel geleverd en goede service!

Positief

Snelle leverinh

Nou ik ben helemaal niet zo goed in dingen bestellen en ik moest het al 6-3-21 hebben dus ja, ik kreeg ook allemaal mailtjes van uw pakket is verzonden etc. Ben zeker tevreden

Vlot verlopen

Super kwaliteit

zeer correcte afhandeling

Ik miste een onderdeel, maar deze werd zonder problemen nagestuurd. Snelle afwerking en goed geregeld

Fijn!

Goede behulpzame klantenservice. Snel bezorgd.

Everything perfect

Everything ok

Goede en nette levering

Snelle service, alles wordt super netjes verpakt en opgestuurd. Ook de mails vooraf over de levertijd is ontzettend fijn.

Zeer snelle en goeie service!

Mijn pakketje was zo binnen! Zeer snel geleverd!

goede kwaliteit en snelle levering!

goede kwaliteit en snelle levering. Ben er tevreden mee!

Helemaal blij

Tingdong! Bel gaat. Pakket bezorger met mijn divoza Pakket! Na 2 jaar ga ik weer paardrijden en ik moest een nieuwe cap. QHP cap past goed! Loop nog net niet te huppelen van blijdschap om weer te gaan rijden!

Nette cap goede maat

Erg blij met de nieuwe cap. Hij past goed Was ook vlot geleverd

Zonder problemen goed verzorgd en bezorgd top

Top verzorgd en bezorgd

Was kapot

Wij hebben de mega knuffelpaard van meer dan 180 m gekocht. Helaas zit er een gat in bij de poot. Omdat mijn neefje morgen jarig is en ik niet met lege handen kan komen heeft omruilen geen zin meer. Maar voor zo’n dure knuffel mag je verwachten dat het gewoon goed is.

Goede service, snelle verzending

De paardrijlaarzen zaten meteen heerlijk!

Ruime keuze snelle levering

Ook retouren snel verwerkt

snelle levering en artikel komt overeen met beschrijving

foto is gelijk hoe het artikel er werkelijk uitziet

snelle levering.

Zernikelaan 16