Uitstekende service. Mooie prijs voor de onderdeken en van goede kwaliteit.

Past perfect op ons paard

Goede ervaring, levertijden wel wat overdreven

Bestelde 2 paar handschoenen, zomer en winter versies. De winter versie zou pas september 2021 geleverd worden. Tot mijn verbazing ontving ik de volgende dag toch beide paren. Mooie verrassing!

Verkeerde geïnformeerd

Tijdens een chat met de klantenservice vroeg ik of er teugels bij mijn hoofdstel zouden zitten. Dit was volgend diegene het geval. Mijn hoofdstel werd geleverd zonder teugels. Toen ik weer contact opnam via de chat, werd er aangegeven dat ik dan verkeerd geïnformeerd was.... verder geen enkel aanbod om het op een nette manier op te lossen (bijvoorbeeld geen verzendkosten betalen als ik dan alsnog teugels moet bestellen). Heel jammer!

Goed deken nog snel voor de kou geleverd

Paarden.. ja die slopen spullen op de meest onhandige tijdstippen.. gelukkig werd het deken van Divoza snel geleverd. Donderdag na 23.00uur besteld zaterdag netjes in huis voor de echte kou!

In 1 woord top!!!

Ben super tevreden over de snelle service, snelle levering en de kwaliteit van mijn deken. Onze tinker staat er nu lekker warm en droog bij. Er zijn vele bedrijven die zeker op dit moment een voorbeeld aan jullie kunnen nemen, top dus en ga zo door!!!

Tip top

Snel geleert, alles prima

verkeerd product ontvangen

Had een regendeek met fleece voering besteld maar heb er een met nylon voering ontvangen. Meteen klantenservice gebeld en gemaild maar helaas nog geen reactie ontvangen. Heb (de juiste) deken maandag a.s. nodig.

Ondanks onenigheid, toch tot een oplossing gekomen. Kwalitatieve spullen die snel geleverd worden.

Super snelle service!

Snelle service, netjes verpakt! Super tevreden.

Snel geleverd, en goed verpakt ! Jammer dat er een aantal producten niet voorradig waren, deze moet ik helaas elders bestellen!

Snelle levering, goede verpakking, uitstekende product

fijne service en goed geholpen

De site is duidelijk, de communicatie verloopt prettig en de bezorging gaat snel.

Geweldig.

Geweldig.

Levering was laat, maar snelle reactie van service en goed opgelost

Het product dat ik kocht bleek niet op voorraad. Mijn digitale account gaf aan dat ik niets in bestelling had dus ik kon het product niet volgen. Mail gestuurd en duidelijke en informatie gekregen.

Snelle levering, groot assortiment, goede kwaliteit

Groot assortiment. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Bestel niet meer bij hen. Elke retour kost je 4.50

Duurde lang voordat bestelling er was. Zag dat bij restitutie 4.50 wordt ingehouden. Wordt dure grap op den duur als je steeds moet betalen voor retouren.

Snelle levering en spullen goed in orde!

Hele snelle levering.

Snel en top geregeld

Snel en top geregeld

slecht!

Ik heb bijna een jaar op mijn zending moeten wachten en ook geen bericht van Divoza dat ze het erg vervelend vinden, rond uit slecht! Zal niet snel meer wat bestellen bij Divoza!

Snel en goed

Gisteren besteld en vandaag binnen. Daar word ik blij van!

Deken bezorgd, Vrijdagavond besteld en zaterdag al op het paard, passend. Daar word je vrolijk van.

Snelle communicatie

Divoza is al jaren een fijne winkel, kom er graag. Nu door Corona online gekocht, ook dat was prima!

Snelle levering, goede kwaliteit

Zernikelaan 16