Prima.

Goede service en supersnelle levering!

Deken vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag al in huis!

Correcte prijs, snel verstuurd, top.

Klein minpuntje bij levering met PostNL: pakket werd blijkbaar bij de buren geleverd. We kregen hiervan geen bericht of kennisgeving. Gelukkig hebben we eerlijke buren...

Super service !!!

Besteld Volgende dag in huis super !!

Halfter war sehr günstig aber leider auch unterirdisch schlechte Qualität

Gefährlich schlecht verarbeitet. Beistellet hat am Nasenriemen gespielt, diesen so weit möglich zugezogen. Ich war nicht in der Lage, den minderwertigen Verschluß zu öffnen. Habe es direkt entsorgt. Wäre das Pferd den ganzen Tag so in der Weide gewesen, hätte es vermutlich schwere Druck-/ Scheuerstellen gehabt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel vlugge service.

Heel goed, paardendeken besteld en de dag erna ontvangen. Dus super.

Meestal goed

Ik heb nog steeds geen bericht gehad dat mijn bestelling klaar ligt

Super snelle levering, goed product

Alles perfect

Prima verzorging en afhandeling

S Hele snelle reactie op onze bestelling goed verzorgd in verpakkingsmateriaal!

Keurig geleverd.

Goed.

Rapide articles parfaits

Reçu le lendemain

Erg t vreden

Bedankt voor alle

Commande non reçue à ce jour

J’attends......

• Nous recommanderiez-vous? Non

Slechte communicatie

3 keer gebeld met de klantenservice, 3 keer een andere belofte gekregen. Rijbroek zou op voorraard zijn en vervolgens niets horen. Bleek dat hij vanuit een andere vestiging verzonden moest worden, wat natuurlijk kan gebeuren, maar communiceer dit dan ook. Rijbroek kwam dus 2 weken later pas aan en dus te laat voor de verjaardag. In het account was ook geen bestelling te vinden.

Kan niet beter !

Geleverd product voldoet aan mijn verwachting !

Helemaal mooi

Bestelling was niet te zien in het systeem dat was balen. Echter reageert de klantenservice snel en dat is heel prettig! Kwaliteit van de spullen is heel mooi! Heel blij

Geen bevestiging, geen contact

Afgelopen week een teugel besteld. Echter geen bevestiging gekregen, maar wel een mailtje gestuurd of het is verzonden. Inmiddels nog steeds geen pakketje en geen reactie op mijn mail.

top service

Heel snelle levering.

redelijk

product is niet zoals omschreven

Vond alles netjes ingepakt

En alles was duidelijk aangegeven ook wanneer die bezorgd werd ik raad jullie iedereen aan

Zeer vlugge en correcte service

S avonds besteld Volgende dag al geleverd en correct Super

Gebrekkig en weinig keuze

Iedere keer dat ik in de winkel of op de website kijk, is alles OF uitverkocht of niet aangevuld. Tevens absoluut geen alternatieven en al helemaal niet in de juiste maat. Waar 13,5 best een gangbare bitmaat is, hebben zij hier niks van hangen in de winkel. In oktober hebben ze amper regendenkens en !!! slechts 2!!! 100 grams dekens liggen, beiden huismerk. Dit is al sinds een jaar zo, en dit komt niet door corona.

Bestelde product niet binnen vermelde tijd bezorgd

Prima product helaas niet zoals op de website vermeld, vandaag besteld morgen in huis.

Snelle en correcte levering.

Zoals de vorige keer was de levering snel en met zorg geleverd!

Zernikelaan 16

9351 VA Leek