zeer goed en snele levering echt te vreden

zeer goed en snele levering echt te vreden

Goede service en bij vragen snel antwoord.

Snelle levering.

Makkelijk bestellen en afrekenen. Snelle levering.

Helaas was bij de eerste bestelling geen mail gekomen dat het bezorgd was. Er achteraan gebeld keurig te woord gestaan en netjes terug gebeld over de andere producten die besteld waren wanneer die bezorgd werden.

Hochwertige Materialien

Angenehmer unkomplizierter Kontakt, schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede en snelle service!

Makkelijk online winkelen, vlotte levering.

Goede sevice en meedenken met vragen

Prima en fijn geholpen.

Altijd weer

Super snelle afhandeling. Laat in de avond nog een bestelling gedaan. De volgende ochtend om 11 uur al binnen! Daarnaast voldeed de bestelling geheel aan de verwachting!

Duurde veel te lang

Bij levertijd stond 3 dagen, duurde vervolgens 3 weken.

Snel geleverd en duidelijke tracker

Snel geleverd en duidelijk wanneer

Heel goed en attent geholpen

Schnell und die einzigen, die ein passendes Ersatzteil hatten.

Ich habe eine neuen Umlenkriemen für mein schwedisches Reithalfter gesucht. Divoza hatte ein Ersatzteil, die Lieferung erfolte innerhalb von zwei Tagen und die Qualität ist sehr gut! Ich bin zufrieden :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima en netjes

Supersnelle levering

‘s Middags fantastische beugels besteld met een mooie korting, en de volgende dag al in huis. Helemaal top.

Geweldig!!!

Ik had enkele vragen en met de chat op enkele ogenblikken ben ik geholpen Ook bij de bestelling werd ik succesvol bijgestaan Resultaat is dat men een goede klantenservice heeft Top !!!

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen.

Er wordt gevraagd een beoordeling te schrijven maar ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen dus dat wordt wat lastig.

Snelle verzending en kwaliteit voor weinig geld

Snelle verzending en kwaliteit voor weinig geld...

Producten zijn goed, verzending niet altijd goed, en account werkt niet.

De site is overzichtelijk en duidelijk. Zoekopdrachten werken ook goed. Als 2 van de 3 producten direct leverbaar zijn, maar het bij de 3de langer duurt (dit word aangegeven bij de producten) worden de 2 die direct leverbaar zijn ook pas later verstuurd. Mits je deeltijd verzending aangeeft bij bestellen (dit vertelde iemand van de klantenservice), maar waarschijnlijk heb ik over die knop heen gekeken. Ik ging er vanuit dat de producten die direct leverbaar zijn, afzonderlijk van die ander direct worden verstuurd. Op je account zou je je bestelling kunnen volgen, maar hier staat bij mij nooit wat aangegeven. Er staat zelfs bij elke bestelling dat er nog nooit een bestelling is geplaatst terwijl ik al vaker besteld heb.

Besteld, volgende dag geleverd. Onze vos is blij met zijn nieuw deken!

Zeer vlotte levering!

Zeer vlotte levering. Product was ook zoals verwacht!

Ontzettend goed!

Een heel mooi Anky dekje kunnen bestellen, waar andere webshops geen korting op geven. De keuze tussen Afterpay en Klarna (en dat gratis!!) vond ik erg prettig. Mijn dekje was de volgende dag al binnen en netjes verstuurd in een doosje.

Zeer tevreden!

Super tevreden van zowel de producten als van de service van Divoza! Snelle en gratis levering, de producten correct ontvangen met er nog een mooie korting bovenop. Voor herhaling vatbaar!

Snel en punctueel

Bestelling was er binnen twee dagen

Goed het product was er snel

raar gedoe met prijzen

Ik had een paar leidsels besteld en betaald voor € 60,-. Aangekomen bleek er een kaartje aan te zitten met een bedrag van € 51,-. Heel raar, een kaartje met een prijs van € 51,- en ik moest € 60,- betalen. Mijn vermoeden is dat deze leidsels al heel lang ergens op een plank gelegen hebben, want het leer was keihard en vertoont barstjes in de laklaag. Alles gaat regelrecht retour.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek