Snel

Makkelijk bestellen en super snelle levering. De ervaringen van klanten bij het product zijn ook handig om bijvoorbeeld te weten welke maat je moet kiezen.

Supersnelle levering, netjes verpakt.

Goed snel en netjes

Snelle levering van fijne HH cap

1 ster is nog teveel

Jodphurs die al na 2.5 maand kapot waren Mag je nieuwe uitzoeken Nou nee bedankt ik hoef ze niet meer Geef me geld maar terug .Maar dat doen ze dus niet NEE nee zo verplichten ze je toch nog bij hun wat te kopen Nu maar uit nood wat anders besteld omdat ik vd die ... bonnen af wilde Hoe dat product is zal mij benieuwen Mensen ga aub niet naar Divoza maar naar van Rijs of the horseshop international Die geven je gewoon je geld tetug als een product niet bevalt of kapot is Was de 1e keer voor mij maar ook meteen de laatste keer die Divoza Betaal liever wat meer

Very helpful!

Very helpful!

Precies wat ik had verwacht

Prima producten

Goede materialen op tijd geleverd

Steeds opnieuw goede materialen en op tijd geleverd!

mooie halsters

mooie halsters en halstertouwen en nog goedkoop ook en snel bezorgd

Zeer tevreden met de kwaliteit!

Zeer tevreden met de kwaliteit!

snel, eenvoudig en goed

Hoewel ik vind dat er online niet heel veel assortiment is, en niet veel omschrijving, bestel ik de vaste producten nergens liever dan bij Divoza. Bestellen gaat snel, eenvoudig en zowel de producten, de service en de prijzen zijn goed.

Prima spullen en snel geleverd

Ondanks dat het halstertouw niet op voorraad was, had ik mijn spullen snel in huis. Alles precies zoals verwacht en duidelijke communicatie.

Bestelling goed ontvangen en goed op de hoogte gehouden via de mail

Goed ontvangen Goed verpakt Via email goed contact Snelle verzending

Top service!

Snelle verwerking van de bestelling en snelle verzending. Product zoals omschreven. Zeer tevreden van Divoza!

Super als je wat besteld snel in huis

Is goed snelle levering had messen bestel voor scheer machine volgende dag in huis super

prima zaak!

Goede service en uitleg.

Correcte levering, goede materialen

Materialen werden correct geleverd. Er werd geen factuur gestuurd, dit moest afzonderlijk door ons opgevraagd worden

Te lange levertijd

Product ben ik erg blij mee, kwaliteit lijkt erg goed. Duurde meer dan een week voordat t binnen was.

Mooi product en snelle levering

Ongelooflijk mooie zweetdeken gekocht. Prijs kwaliteit is toppie

fast delivery, high quality!!

very good

prima service. Webshop mag wat beter. Pagina is wat verouderd qua techniek

Super fijne service !!

Ik ben heel positief over Divoza omdat er snelle levering is na bestelling. Je wordt goed op de hoogte gehouden door emails. Ik had 1x een verkeerde track & trace code waardoor ik een email stuurde met een vraag. Ik kreeg snel antwoord en ze hadden het ook meteen gecheckt en melde ook direct de tijd van levering. Ook heb ik een keer contact gehad met klantenservice tegen sluitingstijd, maar evengoed werd er tijd voor mij genomen en ze was heel vriendelijk.

Bestelling voor t weekend geplaatst. Mijn kleindochter Nynke 2 jaar 9 mnd wil met mij paardrijden. Van mijn broer n shetlander gekregen. Ze vind t geweldig om te doen. Dus nu rosé rijbroek besteld ziet er super mooi uit. Ook de kwaliteit prima

Snelle service!

Prima snelle levering en compleet

Bij online bestelling beveiliging vergeten te verwijderen

Het product is lekker vlot geleverd. Echter bleek het beveiligingslabel nog aan het handvat vast te zitten. Gebeld met Leek. Er werd duidelijk gezegd dat ze het heel vervelend vonden. Of ik naar de winkel kon komen om het te verwijderen. Minimaal half uur rijden (juist online besteld om deze reden). Kon ook naar bv een kledingwinkel gaan om het te verwijderen. Woon echter in een dorp. Moest dan naar Groningen (weer een half uur rijden. Uiteindelijk wel naar Leek gereden maar dat was niet de bedoeling. Extra benzinekosten. Jammer.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek